Incearca aceste culori feng shui pentru o casa mai fericita

Culorile feng shui pot schimba atmosfera in casa, dar este vorba despreceva mai mult decat doar schimbari in spatiu pentru ca aceasta sa arate mai bine din punct de vedere estetic. Contrar ideilor preconcepute, feng shui nu este o metoda sau un stil de decorare. Este atat o arta cat si o stiinta, rolul lui este acela de a crea echilibru si armonie, care va creste nivelurile personale de energie.

Feng shui ne stimuleaza subconstientul ca sa facem alegeri noi conform lucrurilor pe care ni le dorim in viata. Indiferent daca iti doresti bani, echilibru, fericire sau un loc de munca bine platit, feng shui te va ajuta.

Cea mai buna modalitate de a aduce feng shui in casa este folosirea culorilor. Conform expertei in feng shui, Ashley Cantley ’’Culorile au efect profund asupra comportamentului si a nivelului de energie, poate sa il creasca sau sa il scada. Este important sa alegem cu mare grija toate culorile in casa, de la vopseaua de pe pereti pana la decor si mobilier.

Chiar si alegerea culorii perfecte feng shui a usii de la intrare poate face o diferenta asupra faptului cum simti cand ajungi acasa in fiecare zi. ’’Usa de la intrare este importanta pentru ca toate oportunitatile intra pe ea.’’ spunea Cantley. Rosu este o alegere buna, la fel ca si verdele sau negru.

’’Albul este o culoare buna pentru bucatarie, pentru ca atentia o sa se concentreze pe mancare, pe culorile din farfurie.’’ ne-a spus Cantley. Evita lemnele inchise si granit negru.

Dormitorul este cea mai importanta incapere din casa. Rozul si culoarea piersicii sunt culori perfecte pentru dragoste. Rozul este super romantic si este culoarea iubirii in feng shui.

Este foarte important sa alegi feng shui-ul ideal pentru camera de zi, pentru ca acolo o sa se afle mai multe persoane cu diferite energii. Albastrul si verdele deschis va atrage energie mai pozitiva, fericita in casa.

Baia ar trebui sa fie un adapost. Sunt diferite moduri pentru a aduce feng shui in baie. Nuantele de verde, albastru si tonurile pamantii sunt odihnitoare. La fel si culoarea neagra este o alegere buna.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns