Florile perfecte pentru cei care nu se pricep deloc la gradinarit

| Casa si gradina | mai 5, 2018

Nu vrei sa iti cumperi flori deoarece ai impresia ca pana la urma vor muri din cauza ta? Renunta la asta. Nu mai reprezinta un argument solid deoarece exista unele varietati de plante extrem de rezistente, chiar daca nu te pricepi deloc in ale gradinaritului. Dovada cu aceste exemple de plante care vor rezista cu brio daca uiti sa le uzi, daca esti neindemanatic sau daca iti lipseste motivatia.

Sansevieria. De originae africana, Sansevieria este o planta foarte rezistenta la caldura si seceta. O poti aseza intr-un ghiveci de ceramica monocrom pentru a contrasta cu nuantele de verde ala frunzelor sale. Vei obtine astfel un interior elegant cu eforturi minime.

Filodendronul. O floare pe care o vei adora cu siguranta. Frunzele sale cu un aspect variabil dar mereu elegante, o ajuta sa fie cea mai decorativa planta. In plus, este foarte usor de intretinut deoarece iarna este in repaos deci nu necesita udare

Dracena. Usor de recunoscut datorita frunzelor sale fine cu cele mai frumoase si fine contururi rosii, Dracena isi va dezvalui intreaga splendoare atunci cand este plasata la semi-umbra.

 

Bromelia. Bromelia este o planta tropicala care se descurca foarte bine cu putina lumina si intr-o incapere mai umeda. Este ideala deci pentru baie, de ce nu.

Crinul Pacii. Daca esti cu capul in nori foarte des, aceasta este planta ideala pentru tine. Poti chiar sa uiti de ea. Te va rasplati oricum cu cele mai frumoase flori.

Cactusul. Este un veritabil « must have » green, de care are nevoie gradina sau terasa ta. Vine cu un plus de exotism si de originalitate pentru decorul casei tale.

Aloe Vera. Regina printre plantele suculente, Aloe Vera se potriveste atat pentru interior cat si pentru interior. Este un veritabil cameleon rezistent suportand pana la 40 de grade. Un joc de copii, chiar si pentru cei mai neinitiati dintre voi.

GD Star Rating
loading...

376 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive