Iarba de Pampas, cea mai frumoasa pentru casa ta

| Casa si gradina | aprilie 21, 2020

Iarba de Pampas reprezinta iarba uscata in tendinte a momentului! Este poetica, este boema si vine cu un plus de magie si de exotism pentru casa ta. Nuantele sale delicate, care merg de la alb la cele mai irizate de bej si pana la roz, dar si tijele sale care pot sa ajunga pana la trei metri, fac din Iarba de Pampas accesoriul ideal pentru a crea cele mai maiestuoase si mai onirice decoruri.

Cum o poti integra si tu la tine in casa? Iata cateva idei

Iarba de Pampas intr-o vaza. Este prima optiune cea mai simpla. Cu frumusetea sa este mai mult decat de ajuns. Aceasta iarba aeriana va arata de minune intr-o vaza asezata pe un bufet sau pe o masa.

Iarba de Pampas pe sol direct. Datorita inaltimii sale considerabile, Iarba de Pampas este un element de decor foarte interesant de asezat direct pe sol. Poti miza pe o vaza mai mare si mai inalta sau de ce nu, pe o damigeana. Sau de ce nu, poti pur si simplu sa le sprijini de un perete. Efect minunat garantat.

Iarba de Pampas suspendata. Vaporoasa si onirica, Iarba de Pampas poate lua inaltime si ne poate tranposrta intr-un univers oniric si feeric. O poti agata de exemplu deasupra mesei.

Poti crea cu Iarba de Pampas o Juju Hat africana pentru un plus de originalitate. Cu siguranta ca ai auzit pana acum de Juju Hat, o palarie de origine cameruneza din pene, care este folosita cu succes pe post de decor mural. Folosind Iarba de Pampas, vei reusi sa imbini de minune stilul etnic cu cel boem.

Iarba de Pampas alaturi de alte flori uscate. Vei obtine astfel cele mai interesante compozitii. Arata de minune mai ales in centrul mesei.

Iarba de Pampas poate crea cele mai frumoase coronite. Vei vedea ca rezultatul este unul delicios.

GD Star Rating
loading...

291 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive