Casa si gradina- tendinte must have in 2018

Un tavan 100% design, cele mai frumoase plante cu motive, mobilier din mozaic venetian… vrei sa afli care sunt cele mai in voga tendinte pentru anul 2018? Esti la locul potrivit.

Anul 2018 este cel in care va trebui sa fii foarte atent la detalii. Culori, materiale, stiluri… iata de ce trebuie sa tii cont daca iti renovezi casa sau daca iti construiesti una.

Alege plantele cu motive. Gata cu plantele care nu aduc decat o pata verde sau pata vegetala. Anul 2018 este cel care urmeaza curentul arty. Colorate si originale, plantele de interior precum Maranta, sunt cele care ii vor seduce pe cei care sunt pasionati de decoratiunile interioare. Va fi imposibil sa rezisti frunzelor sale cu minunate motive geometrice.

Mizeaza pe o baie inspirata de Spa. Cea mai in voga tendinta in materie de deco- sa ai un interior care sa iti confere o stare de bine. Nu e deci de mirare ca baile se inspira din faimoasele Spa, mizand pe o lumina mai discreta, pe balneoterapie, pe dusuri cu para luminoasa, pe plantele verzi sau pe cele mai moi prosoape sau halate.

Adopta si tu pentru interiorul casei mozaicul venetian. Iti aminesti de mozaicul venetian sau de terrazzo cum mai este denumit? Foarte popular in anii ’70-’80, acest material compus din diferite fragmente de piatra naturala, de marmura colorata si de ciment, revine in forta. In mici tuse precum pernele sau etajerele sau mai vizibil pe tapete, va fi de mare efect la tine in casa.

Transforma tavanul in al cincilea perete. Tavanul va deveni in anul 2018 un minunat teren de joaca. Il poti acoperi cu cateva bucati de tapet pentru un efect garantat.

Joaca-te cu acordurile metalice. Nuantele metalice sunt cea mai buna alegere pentru anul 2018. pretioase si elegante, nuantele de aramiu, de argintiu sau de auriu sunt cele care te vor ajuta sa ai cel mai stralucitor interior.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns