Profesionistul sau vecinul bun la toate?

vecin sau profesionist

Tu la ce te gandesti cand auzi cuvantul tamplarie? La un atelier in care oamenii folosesc utilaje grele pentru a modela lemnul in curbe rubensiene pentru o piesa de mobilier? La o cabana facuta din lemn, cu o fatada create din busteni? Ori poate la sute de placi de lemn finisate cu linii, adancituri si forme continue, unite intr-un model sculptural, special pentru a infrumuseta orice casa, pereta sau piesa de mobilier?

Indiferent de ideea ta despre tamplarie, fiecare piesa este de nepretuit. Sute de trunchiuri de copac alesi cu grija pentru cel mai bun lemn. Sute se mestesugari, care de care mai priceput, mai atent la detalii si fixist in ceea ce priveste sculptarea, indoirea si imbinatul lemnului inainte ca acesta sa ajunga la sau in usa casei tale.

Noi le spunem simplu, tamplari. Cei mai buni dintre acestia sunt cautati pentru a restaura mobilier renascentist, cu o valoare de neestimat – in zilele bune. Insa cel mai adesea recurgem la tamplari pentru a repara usi, termopane si mobilier, de orice fel. Fie ca ne dorim o izolare rezistenta si impecabila pentru termopanele noastre proaspat montate, fie ca ne-am blocat pe interiorul sau exteriorul casei ori avem nevoie de niste maini iscusite sa remodeleze si monteze placi de lemn ori mobilier, apelam la acesti oameni pasionati de prelucrarea lemnului – sau, in orice caz, ne dorim sa apelam.

Arareori ne gasim in postura de a ne dori sa apelam la un meserias si i-al de unde nu-i. Sute de mesaje pe social media, telefoane pe la rude sau cunostinte ori vecini, toate pentru a gasi pe cineva sa puna termopanul la locul lui, sa desfaca butucul usii sau sa te ajute sa repari mobilierul.

Cati dintre noi nu am fost in situatia aceasta? In cele din urma am apelat la un vecin, omul bun la toate si, de cele mai multe ori, situatia nu s-a terminat atat de bine pe cat ne-am dori. Meseriasii sunt experti in domeniul lor si avem nevoie de experti cand vine vorba de siguranta caselor noastre.

Asadar, daca iti doresti sa dai de experti meseriasi, iscusiti si dedicati muncii lor, intra pe Repara Acasa si, la un click distanta, ai sa gasesti omul de care ai nevoie.

GD Star Rating
loading...
Profesionistul sau vecinul bun la toate?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns