6 greseli care nu te lasa sa iti maresti masa musculara

Cresterea masei musculare poate sa fie un proces indelungat si epuizant, indiferent de cate efoturi ai depune. Dar daca nu ai grija la alimentatie toate eforturile ar putea sa fie in zadar. In plus, poate comiti unele greseli fara sa iti dai seama de asta.

Efectuezi miscari cardio lungi si repetitive. Daca vrei sa castigi un plus de masa musculara trebuie sa stii ca un atrenament cardio nu este cea mai buna alegere. Ideal ar fi sa mizezi pe un plan de antrenament cu intervale cardio scurte si solicitante, insotite de reprize mici de odihna.

Nu faci exercitii compuse. Un lucru e sigur- orice tip de miscare sau de exercitii sunt foarte benefice pentru corp. Dar atunci cand vrei sa iti maresti masa musculara, cel mai bine ar fi sa mizezi pe activitatile care chiar te ajuta sa atingi acest obiectiv. Pentru cele mai bune rezultate, nu fa exercitii izolate, ci exercitii care lucreaza doi sau mai multi muschi in acelasi timp.

Nu ai o alimentatie echilibrata sau adaptata. Mii si mii de persoane reusesc sa faca cele mai bune sau mai potrivite exercitii zilnic, dar nu reusesc sa aiba un regim alimentar echilibrat. Este esential deci sa consumi grasimi sanatoase, hidrati de carbon si proteine in regimul tau alimentar. Iar dupa antrenament se recomanda sa se consume un supliment de proteine.

Nu esti constant in antrenamente. Perseverenta este un element cheie atunci cand vrei sa ajungi la cele mai bune rezultate. Iar daca frecventa antrenamentelor este una slaba, stimulii adusi muschilor nu sunt de ajuns pentru dezvoltarea lor.

Stilul tau de viata nu te ajuta deloc. Corpul nostru raspunde la stimulii pe care ii primeste intreaga zi. Deci nu ar trebui sa limitezi eforturile, chiar daca mergi si la sala.

Exercitiile pe care le faci nu se potrivesc. Daca te antrenezi deci dur, din greu si nu obtii nici un rezultat, asta inseamna ca probabil exercitiile pe care le faci nu ti se potrivesc si ca nu sunt adaptate nevoilor tale.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns