Cum iti amenajezi camera sa para mai spatioasa?

De cele mai multe ori, problemele cu o camera care nu-ti convin, apar exact in momentul in care cumperi un imobil care nu a fost construit dupa strictele tale indicatii. Apar in acest caz probleme de forma a incaperilor, nu-ti incape mobila sau ai prea mult spatiu care ramane gol si asa mai departe. Ei bine, asa cum pentru fiecare problema exista o rezolvare, in viziunea noastra, si problema aceasta are una. Iata cateva trucuri care va vor ajuta sa scapati de anumite inconveniente.

Pentru camere inguste si inalte

Cum rezolvi problema cu un astfel de tip de spatiu? Pe peretii care sunt prea aproape, folositi vopseaua de culori deschise, pentru o senzatie de indepartare iar pentru sus si jos, folositi nuante mai inchise pentru a mai scadea din inaltime. De asemenea, ati putea incerca foarte bine sa creati senzatie de spatiu cu ajutorul unor dungi orizontale care sa fie pictate in tonuri diferite ale unei singure culor.

Pentru camerele joase

Pentru camerele joase, una din cele mai simple solutii ar fi vopsirea unor dungi late pe verticala. Vei creea automat o senzatie mai accentuata de inaltime. Deasemenea, poti vopsi tavanul cu alb, bleu si peretii cu nuante sau culori mai inchise.

Pentru camerele cu pereti rotunzi

In cazul unor camere total neobisnuite, cum ar fi camerele cu pereti rotunzi,cel mai bine ar fi ca tavanul si peretii sa aiba aceeasi culoare. Acest lucru este necesar pentru ca luciul subtil al vopselii sa transforme atmosfera intr-una armonioasa, unitara.

Pentru camerele cu adevarat mici

Desi cel mai indicat pentru camerele mici este tavanul si chiar si peretii albi, nu e exclusa folosirea unor culori mai reci. Pentru a intregi insa aspectul final al camerei si mentru a-i oferi un aspect mai unitar, aveti nevoie neaparat de o mocheta de culoare mai deschisa. Folosirea unor oglinzi va da impresia de spatiu incapator.

GD Star Rating
loading...
Cum iti amenajezi camera sa para mai spatioasa?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns