Vara aceasta alege costumul de baie cu talie inalta

Un costum de baie cu talia inalta este ideal pentru cele nehotarate. Se afla undeva la mijloc intre costumul de baie din doua piese si cel cu o singura piesa. Le poti combina, partea de sus cu partea de jos, poti alege partile de sus pe care le adori cu o piesa noua cu talie inalta. Iar multumita taliei inalte o sa iti acoperi imperfectiunile.
Costumele de baie cu talie inalta sunt clasice, ne amintesc de anii 1950, dar nu au iesit inca din moda. La fel ca si o pereche de blugi cu talie inalta, arata mereu bine. Selena Gomez le iubeste. Tailor Swift le iubeste. Iar in acest sezon o sa le iubesti si tu. Am adunat cele mai iubite costume de baie cu talie inalta pentru vara anului 2019, pentru toate tipurile de morfologii.

Daca cauti un model clasic, un costum de baie simplu, neagrul arata bine pe oricine. Doar pentru ca este un costum de baie nu inseamna ca trebuie sa fie extrem.

Daca iti doresti ceva putin mai nostalgic, putin mai sportiv, marca Solid & Stiped poate fi o alegere buna. Bikiniul cu o banda cu dungi poate avea un aspect sportiv.

Fusta midi cu imprimeu de leopard este o piesa de vara aparuta deja de anul trecut. Daca si tu ai deja una sau iti doresti sa cumperi, nu uita nici de un costum de baie cu imprimeu leopard.
Fara indoiala, verdele neon este culoarea verii. Vei fi in trend cu un costum de baie verde neon cu talia inalta.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns