Cabinet stomatologic Bucuresti ProDent Clinic

clinica-dentara-bucuresti

Multe tratamente stomatologice pot fi efectuate in ziua de azi cu ajutorul laserului dentar, pacientii bucurandu-se de numeroase avantaje, iar cei mai anxiosi isi vor putea depasi fobiile. Astfel, oricine poate trece pragul unui cabinet stomatologic in Bucuresti precum ProDent Clinic, unde intreaga aparatura este de ultima generatie, iar medicii experimentati asigura urmarea celor mai eficiente tratamente.

Mai putine traumatic

Prin folosirea laserului dentar nu mai este nevoie de utilizarea frezei traditionale, astfel ca tratamentele sunt mai putin traumatice, insa se foloseste si mai putina anestezie sau chiar deloc. In cazul frezei, cu toate ca zonele sunt amortite, caldura si vibratiile emise de aparat sunt cele care ii deranjeaza pe pacienti, insa toate acestea dispar, alaturi de oricare alt disconfort atunci cand se foloseste laserul.

Mai precis

Aceasta tehnologie foloseste o lumina foarte ingusta care ajuta la ghidaj, astfel incat este foarte eficient atunci cand atinge tesutul dentar sau gingival, iar orice interventie va fi mult mai precisa. Astfel, acest lucru este ideal in nenumarate situatii, chiar si la tratarea celor mai simple carii, intrucat laserul va ajuta la eliminarea doar a leziunilor carioase, fara a atinge tesutul sanatos, care se va pastra in cele mai bune conditii si se evita si microfracturile, care, de regula, pot fi observate doar la microscop.

Fara sangerare

De asemenea, pentru ca laserul e foarte precis si se atinge doar o portiune minima de tesut in timpul unei incizii, se reduce considerabil riscul sangerarii, insa tot laserul este cel folosit pentru sigilarea vaselor de sange.

Ajuta la prevenire

Vezi si:  Afinele folosite in tratarea infectiilor urinare

Laserul poate fi foarte eficient in pregatirea unui dinte pentru a fi obturat, astfel incat se elimina riscul aparitiei bacteriilor, iar dintii vor fi protejati impotriva altor afectiuni atat timp cat pacientii adopta o igiena orala riguroasa. In plus, freza traditionala poate afecta dintii din apropierea celui tratat atunci cand este folosita, risc care nu este intalnit in cazul laserului dentar.

Mult mai rapid

Avand in vedere eficacitatea acestei tehnologii revolutionare din domeniul stomatologiei, cele mai multe proceduri pot fi efectuate in decursul unei singure sedinte, fara a mai fi nevoie ca pacientii sa se prezinte la cabinet de mai multe ori pentru finalizarea unui tratament.

Asadar, cine alege un cabinet stomatologic in Bucuresti precum ProDent Clinic se va bucura de nenumarate avantaje, iar atat timp cat cavitatea orala este igienizata zilnic, atunci singurele vizite la dentist ar trebui sa fie doar pentru controale de rutina la fiecare sase luni.

GD Star Rating
loading...
Cabinet stomatologic Bucuresti ProDent Clinic, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns