Top retele sociale de urmarit in 2018

Retelele sociale ocupa un loc din ce in ce mai important in vietile noastre. Si in era unei digitalizari masive, sa fii prezent sa sa folosesti retelele sociale, este un lucru imperativ « pentru a exista ».

Retelele sociale au devenit mai nou cel mai bun mijloc de a comunica cu cei din jur, dar si pentru a-ti promova afacerea. Dar c are sunt retelele sociale de urmarit in 2018? Care le este utilitatea? Cum le poti folosi?

Facebook – iata cea mai raspandita retea sociala de pe planeta care are in jur de 2 miliarde de utilizatori activi. Si foarte multa lume petrece zilnic macar in jur de 7 ore pe acest site. Potentialul acestei retele sociale este aproape nelimitat si permite unor milioane de persoane sa comunice intre ele, sa isi promovze firmele sau sa isi largeasca sfera de influenta. In plus, se bucura de o vitalitate financiara zdrobitoare, generand peste 27 de miliarde de dolari in 2016, in crestere cu 54% fata de anul precedent.

Instagram. Instragram este fara indoiala o retea sociala din ce in ce mai populara. Populara mai ales in randul celor care au in jur de 16-24 de ani, Instragram s-a inspirat din alte retele precum Pinterest sau Snapchat. Are peste 500 de milioane de utilizatori activi in fiecare zi si nu are pereche atunci cand vine vorba despre partajarea de poze sau de video-uri, propunand o multime de filtre pentru personalizarea pozelor tale preferate.

Twitter. Twitter este reteaua sociala care a schimbat in intregime felul in care comunicam si vehiculam informatia. Si se poate lauda cu faptul ca a cucerit peste 320 de milioane de utilizatori activi.

Vezi si:  Getac lanseaza B360, un nou laptop compatibil 5G

 

LinkedIn. O retea care a fost recent cumparata de Microsoft si care s-a impus in ultimii ani drept cea mai populara retea profesionala. O retea care permite descoperirea de noi talente si sa intri in relatie cu o multime de firme.

YouTube. Este al doilea motor de cautare cel mai popular dupa Google. Dar este primul pentru videoclipuri online.

Snapchat este platforma preferata a adolescentilor. Conceptul sau ultrasimplu atrage din ce in ce mai multa lume datorita potentialului sau.

Pinterest, reprezinta o sursa importanta de inspiratie pentru toate proiectele tale legate de calatorii, decoratiuni sau bricolaj.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns