Avantajele externalizarii it

In acest articol vom incerca sa aratam care sunt principalele avantaje ale externalizarii it.

Exista o multime de avantaje atunci cand contractati o externalizare servicii it pentru compania dumneavoastra.Primul avantaj si probabil unul din cele mai importante este reducerea costurilor cu personalul care asigura mentenanta it.

In functie de dimensiunile companiei dumneavoastra si de numarul de echipamente it veti putea face o economie foarte mare reducand costurile cu personalul care asigura intretinerea echipamentelor it cu un procent cuprins intre 50% si 80 %.

Daca contractati un abonament de externalizare servicii it la o companie specializata veti beneficia si de un suport tehnic superior celui cu angajat propriu intrucat in general companiile care asigura mentenanta it au contracte cu mai multe companii si se confrunta zilnic cu diverse probleme tehnice.

O companie specializata in mentenanta it foloseste personal calificat si cu experienta in domeniul it .

Exista foarte multe oferte de externalizare servicii it, dar cu siguranta nu ar trebui sa o alegeti neaparat pe cea mai ieftina.

In cazul in care oferta de pret este prea mica fata de ofertele de pe piata trebuie sa va puneti niste semne de intrebare despre personalul folosit de acea societate comerciala in prestarea de servicii it.Este acel personal calificat in domeniul it?Are experienta in domeniu ?Cu siguranta o mare parte din companiile care asigura servicii it au personal calificat, dar daca oferta de pret este incredibil de mica este posibil sa ascunda faptul ca se va folosi pentru prestarea serviciilor it personal necalificat si fara experienta.

Pentru a putea verifica daca compania foloseste personal calificat puteti solicita inaintea semnarii contractului sa va fie aratate diplomele de studii ale personalului .Puteti de asemenea sa solicitati si referinte despre compania respectiva si personalul folosit.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns