Cum sa-ti creezi propriul site?

Sa-ti creezi un site nu mai este deloc greu iar cu toate tehnologiile ce ruleaza la liber pe internet acest lucru este la indemana oricui doreste sa invete. Fiecare dintre noi ne dorim un site cu trafic cat mai mare si de calitate ce poate aduce intr-o buna zi si venituri.

Pana ca acea zi sa devina realitate este un drum lung de parcurs si destul de anevoios. Probabil ca sunt deja altii care au avut aceasi idee ca si tine cu mai mult timp in urma si au si pus-o in practica si acum sunt undeva printre primele pagini in Google si au trafic serios.

Ca sa iti creezi propriul site mai intai trebuie sa te gandesti pentru ce il faci si ce vrei sa pui in el si nu sa-ti faci un site de dragul de a avea un site. Daca nu cunosti nimic din ce inseamna grafica si cum se realizeaza asta (ceea ce este destul de greu de crezut, cu totii am auzit de Photoshop) iar limbajele de programare ce ruleaza pe net iti sunt straine atunci este bine sa te apuci de cursuri de specialitate sau sa platesti un amic ori o firma de web design.

Daca totusi cunosti cate ceva din toate astea si vrei ca site-ul dau sa contina mai multe aplicatii interactive ce comunica cu utilizatorul si binenteles ca nu stii sa le construiesti este recomandat sa inveti sa folosesti platforma WordPress ce are destul de multe template-uri ce te vor ajuta sa iti indeplinesti scopul si mai mult decat atat este si prietenoasa pentru optimizare seo.

Dupa ce te-ai familizarizat cu platforma WordPress este bine sa te uiti si prin cod-ul sursa al paginii web doar sa vezi cum arata si cat de diferite sunt intre ele limbajele de programare. HTML, CSS, JavaScript si JQuery sunt limbajele ce ruleaza pe partea de browser iar PHP, ASP, MySQL ruleaza pe partea de server. Cu cat stii mai multe din toate aceste limbaje cu atat mai usor iti va fi sa iti modifici site-ul dupa bunul plac si sa te faci remarcat in zona in care se desfasoara afacerea ta online.

Asadar pentru a schimba un ecran alb cu unul cu o grafica interactiva ce comunica cu utilizatorul si il face sa ramana in site-ul tau mai mult timp se poate numi o arta dar de cele mai multe ori poarta denumirea de creare site-uri web. Mult succes la asimilat informatii.

GD Star Rating
loading...
Cum sa-ti creezi propriul site?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns