Imprimante termice pentru orice nevoi de la Idmag.ro

În mediul de afaceri actual, tehnologia codurilor de bare este foarte importanta. Insa odata cu cresterea utilizarii de coduri de bare apare si o crestere importanta a cererii pentru imprimante termice de coduri de bare. De aceea, magazinul online Idmag.ro are o oferta vasta de imprimante termice, in functe de nevoile pe care le aveti: imprimante mobile, imprimante desktop, imprimante industriale si imprimante de carduri.

Despre codul de bare

Un cod de bare este un simbol care poarta informatii despre obiectul la care este atasat. Acesta poate fi dimensional sau bidimensional. Codurile de bare pot fi citite de scanere optice speciale sau cititoare de coduri de bare, imprimante de birou sau telefoane inteligente. Codurile de bare utilizeaza diferite combinatii de bare si spatii pentru a codifica datele care sunt imprimate pe etichete. Exista patru tipuri diferite de imprimante de coduri de bare: dotmatrix, cu jet de cerneala, laser si imprimante termice. Acestea din urma sunt de departe cele mai eficiente, si, ca atare, cele mai utilizate pe scara larga.

Imprimante termice directe

O imprimanta termica directa creeaza imagini direct pe etichete sau tag-urile tratate. Cerneala, tonerul si panglica nu sunt necesare atunci cand se utilizeaza o imprimanta termica directa, devenind astfel si o optiune mai ieftina.

Imprimante cu transfer termic

O imprimanta cu transfer termic foloseste o panglica si un cap de imprimare pentru a produce imagini de coduri de bare precise, de înalta calitate. Ele folosesc caldura pentru a transfera cerneala de la panglica la eticheta sau tag pentru a forma imagini. O imprimanta cu transfer termic poate imprima pe o varietate de suporturi, de la hartie la poliester.

Vezi si:  Crearea unui site in 3 zile

Daca sunteti în cautarea unei imprimante de coduri de bare, ar trebui sa luati în considerare o imprimanta Zebra, marca ce se gaseste pe Idmag.ro. Imprimantele termice Zebra sunt o alegere excelenta pentru mai multe motive: merg rapid, nu sunt costitisitoare si sunt ecologice. Bineinteles ca primiti si o garantie la cumparare la Idmag.ro.

Imprimantele termice Zebra 11 sunt ideale pentru etichetare: etichete de produs, etichete placa de serie, instrumente chirurgicale, kituri de diagnostic, precum si imprimarea pe sticle.

Idmag.ro este un magazin online B2B destinat companiilor din industrii multiple, in cautare de solutii hardware si software pentru mobilitate enterprize. Indiferent de ce fel de imprimante termice cautati puteti comanda online, prin telefon sau prin messenger la Idmag.ro. In cazul in care aveti dificultati cu comanda dvs. puteti solicita ajutorul unui operator.

Pentru ca urmatoarele articole sa fie adaugate si publicate corect, va rugam consultati pagina “Cum adaug un articol
GD Star Rating
loading...
Imprimante termice pentru orice nevoi de la Idmag.ro, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns