Jocuri online pe Jocurica

Desi infiintata recent, in primul trimestru al anului 2010, noi, echipa jocurica are ca principal obiectiv satisfactia utilizatorilor, carora le punem la dispozitie numeroase jocuri online, toate fiind jocuri gratis.

Jocurile pe care vi le punem la dispozitie sunt prezentate pe 27 de categorii, insumand 627 jocuri gratis de buna calitate, actuale si adaptate pentru orice varsta. Nu va trebuie decat un calculator conectat la internet si gata, puteti trece la joaca online, direct din browser. Asadar, nu trebuie sa descarcati jocurile ci doar sa le accesati printr-un singur click.

Fie ca sunt jocuri de actiune, de aventura, sport, de lupte, de strategie, jocuri pentru copii sau jocuri logice (si lista categoriilor poate continua la nesfarsit pana la cele 27 prezente), toate sunt nu doar jocuri online ci mai ales jocuri gratis, diferentiindu-ne net de multi dintre competitorii nostri, care percep taxe pentru accesarea jocurilor.

Mai mult decat atat, toate cele 627 de jocuri nu reprezinta doar deconectare si distractie. Echipa jocurica va prezinta cele mai bune jocuri care in acelasi timp va antreneaza gandirea, spritul strategic, creativitatea, memoria si logica, toate acestea aducand un mare avantaj in pregatirea dumneavoastra pentru obstacolele cotidiene: luarea unor decizii, un simt al observatiei extrem de bun, imbunatatirea coordonarii motrice intre maini si picioare, in acelasi timp fiindu-va stimulata atat memoria pe termen scurt cat si memoria pe termen lung.

Iar pentru jocuri Casino, PlayMillion.com este alegerea perfecta.

GD Star Rating
loading...
Jocuri online pe Jocurica, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns