Petrecerea timpului liber in fata calculatorului

Dupa cum stim ca petrecerea indelungata a timpului liber in fata calculatorului priveaza comunicarea si socializarea, jocurica vine cu un alt avantaj: platforma noastra nu este doar un site de jocuri online ci si o modalitate eficienta de comunicare intre utilizatori, care se pot imprieteni, pot face schimb de pareri privind jocurile si pot accesa categoria de jocuri Multiplayer, jucandu-se in retea. Asadar, nu va veti simti izolati in fata calculatorului, dimpotriva: jocurica este in acelasi timp o mare comunitate de utilizatori, care isi doresc sa comunice intre ei in timp ce se deconecteaza cu jocuri online.

Credem sincer ca va furnizam cele mai bune jocuri flash si cand spunem acest lucru ne gandim si la cei mai mici dintre utilizatorii nostri, copiii: le aducem jocuri logice, de strategie, de arte, jocuri cu tematica specifica fiecarei categorii de varsta a copilariei si care in aceleasi timp au un puternic impact instructiv-educativ asupra lor, in afara avantajelor legate de stimularea gandirii, logicii si strategiei.

Mai mult, continutul site-ului fiind descris in limba romana, iar butoanele specifice listate, copiii invata extrem de rapid cum sa se joace, in acelasi timp imbunatatindu-si abilitatile limbii materne. La fel si pentru adultii care cunosc mai putin limba engleza, sau care pur si simplu, doresc sa acceseze un site de jocuri online cu descriere in limba romana.

Alte avantaje majore al site-ului nostru, in afara gratuitatii, calitatii si diversitatii de jocuri online, sunt date de interactivitate.

Si cand spunem interactivitate, prin crearea unui cont, puteti nu doar comunica cu alti utilizatori, ci de asemeni, va puteti selecta jocurile preferate, puteti aduna puncte, alcatui un top al celor mai bune jocuri, precum si participarea la concursuri.

Vezi si:  Farmerama, jocul online ce da dependenta

Punctele adunate va aduce cresterea in rang si pentru aceasta, trebuie sa efectuati anumite actiuni, usoare si in acelasi timp placute: completarea informatiilor din profilul personal, un avatar, invitarea prietenilor de a-si crea un cont pe site prin intermediului link-ului trimis de catre dumneavoastra, primind astfel un numar de puncte pentru fiecare persoana invitata care a intrat in cursa jocurica.

Iar faptul ca aveti libertate in alcatuirea unui top al jocurilor, va aduce satisfactia ajutorului oferit, din dubla perspectiva: al utilizatorilor, care isi doresc sa acceseze cele mai votate jocuri, precum si din perspectiva noastra, care in acest mod, observand preferinta pentru un anumit joc si o anumita categorie de jocuri, ne putem imbunatati platforma, aducandu-va in atentie noi si noi jocuri din toate categoriile, dar mai ales din cele votate de utilizatorii nostri. Pentru ca nu ne oprim aici.

In acelasi timp, jocurile online pe care vi le prezentam nu sunt de factura menita a influenta in mod negativ personalitatea si gandirea utilizatorilor nostri. Tocmai de aceea, va puteti crea un cont pe jocurica chiar daca nu ati implinit inca 14 ani si in acelasi timp, puteti participa si la concursuri. Varsta de 18 ani nu este obligatorie sa intrati in cursa pentru castigarea unor premii, iar daca ati castigat si aveti deja 14 ani, puteti intra personal in posesia premiului.

Daca nu ati implinit inca 14 ani, va puteti primi in continuare premiile, insa pe numele parintilor vostri. Doar nu aveti inca buletin, nu?

Asadar, de oriunde, in orice moment, la varsta copilariei, adolescentei sau maturitatii, puteti juca oricate jocuri doriti, toate fiind jocuri gratis.

Vezi si:  Jocurile online, un mod placut de a petrece timpul

Jocurica va invita la joaca si nu uitati sa va creati un profil personal: veti avea mai multe beneficii decat ati fi crezut!

GD Star Rating
loading...
Petrecerea timpului liber in fata calculatorului, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns