4 jocuri cu camioane pe care trebuie sa le fi jucat in 2012

Jocurile cu camioane sunt o subcategorie importanta a jocurilor cu masini, fiind special facute nu pentru pasionatii de viteza, ci mai mult pentru cei carora le plac probele de echilibru sau in care trebuie sa parcheze o masina de mari dimensiuni.

camioane
Jocuri cu camioane

Foarte putine sunt jocurile de acest tip care sa fie structurate asemenea unui campionat de curse, lucru oarecum logic, avand in vedere utilizarea normala a camioanelor. Practic, producatorii au vrut sa reproduca aproximativ toate problemele cu care soferii de pe masinile cu gabarit mare, se lovesc in fiecare zi.

Astfel au aparut pe piata de jocuri cu camioane mari ca Truck Toss, Monster Truck Maniac, Mining Truck si Heavy Truck Parking, nume care fara indoiala, sunt cele mai exponente ale acestei categorii.

Mining Truck, de exemplu, este un joc produs de studioul Ant Karlov, bazat pe un gameplay simplu: jucatorii sunt pusi in postura unor soferi de camioane care trebuie sa incarce minerale si sa le transporte pana la sediul celei mai apropiate fabrici. Scopul jocului este ca incarcatura livrata fabricilor sa fie una cat mai mare, astfel ca soferii trebuie sa conduca cu atentie sporita de-alungul traseelor denivelate, astfel incat sa nu isi piarda toata marfa pe traseu.

Heavy Truck Parking, lansat de catre cei de la Start Online Games, este unul dintre cele mai complicate jocuri cu camioane mari: toate probele au o perioada de timp destul de scurta in care camioanele trebuie parcate, astfel ca jucatorii sunt pusi in fata unor adevarat provocari.

Ultimele 2, Truck Toss si Monster Truck Maniac sunt construite avand la baza probe de trial: in timp ce Truck Maniac este structurat pe mai multe nivele, Truck Toss are doar un singul nivel. Diferenta e faptul ca ultimul trebuie parcurs pe de-a-ntregul cu ajutorul a mai multe masini, in timp ce la Monster Truck Maniac, toate nivelele pot si trebuie a fi parcurse cu mai multe masini.

Puteti citi si urmatorul articol despre Noul trend in lumea jocurilor online

GD Star Rating
loading...
4 jocuri cu camioane pe care trebuie sa le fi jucat in 2012, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns