Gran Turismo 6 a fost lansat in Romania

Gran Turismo 6 se anunta unul dintre cele mai de succes jocuri ce vor fi lansate in acest an iar calculele specialistilor erau mai mult decat indreptatite. Sony Computer Entertainment Europe, producatorul jocului, a dorit sa-si lanseze produsul pe mai multe piete in acelasi timp, pe o lista lunga intrand si Romania. Data de 6 decembrie a fost cu noroc, producatorul oferind tuturor fanilor de pe mapamond ceea ce numim cel mai complet joc auto al momentului.

Despre Gran Turismo 6

Multe lucruri despre acest joc nu ar fi de spus, Gran Turismo 6 fiind cel mai elaborat joc al seriei si, probabil, cel mai bun din segmentul auto. Ca sa va faceti o idee de ansamblu in privinta acestui joc, Gran Turismo 6 ofera un garaj cu nu mai putin de 1200 de masini diferite, fiecare dintre acestea primind cate o licenta valida. Mai mult de atat, fata de clasicele circuite regasite in seriile anterioare si in alte jocuri auto de pe piata, competitori directi de altfel, Gran Turismo 6 se mandreste cu numai putin de 37 de circuite, Silverstone sau Ascari Race Resort fiind aduse pentru a crea o experienta unica in sanul jucatorilor.

Ceea ce ne-a bucurat enorm de mult a fost si upgrade-ul la nivel grafic, Sony Computer Entertainment Europe implementand un engine grafic mult imbunatatit, efectele video dinamice fiind de o calitate net superioara. In plus, se aduce in prim plan si un motor fizic, fiecare jucator putand sa simuleze in timp real anumite componente si caracteristici ale unui automobil. Toate aceste imbunatatiri au fost realizate de cei de la Sony in colaborare directa cu Yokohama Rubber si KW Automotive.

Despre lansarea din Romania

Am amintit anterior ca Sony Computer Entertainment Europe au fost protagonistii acestei lansari pe piata din Romania, PlayStation Romania dorind sa-si bucure fanii cu un eveniment de talie mondiala. Au fost invitati atat jurnalisti ai presei gamingului, piloti de automobilism, cel mai important nume fiind cel al lui Mihai Marinescu, cat si numerosi fani care au putut testa jocul pe una dintre consolele amplasate in sala evenimentului.

Testele au fost un adevarat deliciu pentru fani, standul dedicat jocului fiind intesat de participanti care au dorit sa testeze pret de cateva minute principalele caracteristici ale jocului. Au fost montate atat console cat si echipamente complete dedicate jocurilor auto, volanul, schimbatorul sau pedalele fiind alese pe spranceana pentru a oferi participantilor o experienta deosebita.

Seria Gran Turismo a sarbatorit numai putin de 15 ani de existenta, producatorul organizand numeroase concursuri care au adus in bratele jucatorilor versiuni originale ale jocului cat si echipamente de gaming oferite de Sony. In momentul de fata, Gran Turismo 6 este disponibil in magazinele de profil, jocul venind la pachet cu unul dintre cele mai asteptate autovehicule de catre iubitorii automobilismului, este vorba despre Mercedes Benz AMG Vision GT.

Comandand versiunea imbunatatita a jocului, veti beneficia si de cateva adon-uri ce pot fi folosite atat in regim single player cat si in regim multiplayer. Surprizele se tin lant, Sony oferind deja cateva vesti conform carora jocul urmeaza sa fie imbunatatit constant pana in primul trimestru al anului 2014!

GD Star Rating
loading...
Gran Turismo 6 a fost lansat in Romania, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns