Cele mai bune filme de Craciun la care sa te uiti pe Netflix in aceasta iarna

In acest an, dupa multe luni de izolare, de criza sanitara si de stiri foarte deprimante,in jurul Coronavirusului, Sabatoarea Craciunului este mai asteptata ca niciodata. Deja asteptam cu nerabdare sa regasim caldura reconfortanta a ciocolatei calde sau a bezelelor, a pledurilor groase si a sosetelor de iarna si Netflix a inteles foarte bine asta.

Platforma de sreaming a inceput de ceva vreme sa scoata la inaintare filmele sale de Craciun. Sezonul a fost declarat deschis cu Holidate, o comedie romantica moderna. Iata insa care sunt celelalte filme care te vor ajuta sa te bucuri de magia Craciunului.

Craciun in salbaticie. O new-yorkeza foarte sic, proaspat divortata, merge singura in Africa unde incearca sa isi redea sens vietii, lasandu-se in voia iubirii.

Operation Christmas Drop. O asistenta parlamentara, trimisa chiar inainte de Craciun sub Tropice, pentru a pregati inchiderea unei baze aeriene, se lasa fermecata de un capitan cu inima mare.

Grinch. Un clasic deja printre filmele de Craciun. Aici Grinch decide sa ii priveze de Craciun pe locuitorii din Whoville. Dar Cindy, Lou, o fetita cu inima foarte tandra, ar putea sa ii redea capacitatea de a iubi.

Charlie and The Chocolate Factory. Excentricul Willy Wonka deschide portile fabricii sale de ciocolata pentru cinci copii care descopera excelentele sale creatii gustative. Chiar daca nu intra in categoria filmelor de Craciun, zapada fantezia lui Willy si ciocolata mai ales, il fac sa merite un loc in clasament.

Holdate. Este primul film Netflix de Craciun din 2020, un film comic si romantic in acelasi timp. Prezinta povestea a doi tineri care vor doar un partener de sarbatori, fara pasiune, nici iubire, pe scurt, fara risc.

Vezi si:  Cele mai bune jocuri cu Mario

The Knight Before Christmas. O formula magica trimite un cavaler din secolul XIV in America contemporana, unde se indragosteste de o profesoara de stiinte dezamagita in iubire.

Trilogia A Christmas prince. O tanara care viseaza sa devina jurnalista, traieste Craciunul mai devreme atunci cand este trimisa sa scrie despre un viitor rege foarte fermecator.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns