Regulile de care sa tii cont atunci cand cumperi un camion jucarie

Copiii se dau in vant dupa camioane, mai ales dupa cele mari. Acest lucru este stiut de toata lumea. Celebrele jocuri camioane ne-au fascinat tuturor copilaria. Insa putini stiu ca aceste camioane pot fi periculoase pentru copii. De aceea parintii ar trebui sa tina cont de niste reguli atunci cand cumpara un camion jucarie pentru copilul lor.

In primul rand, ambalajul trebuie studiat cu mare atentie deoarece acolo, de regula, este trecuta varsta celor care se pot juca cu o astfel de jucarie. Daca aveti un copilas micut,de doar doi, tre anisori ar trebui sa acordati maxima atentie procesului de cumparare. Este indicat astfel sa cumparati o jucarie usoara si cat mai mare, de preferabil din material plastic, in cazul in care copilul se loveste cu ea sa nu se raneasca. De asemenea, nu ar fi rau sa studiati camionul jucarie pe care intentionati sa-l cumparati si sa vedeti daca acesta are componente ce pot fi demontate usor. Daca vedeti ca jucaria respectiva este alcatuita din mai multe piese mici ar fi bine sa nu o mai cumparati deoarece este bine stiut faptul ca cei mici baga tot ce prind in gura. Deci logica e sa cumparati ceva suficient de mare incat sa nu incapa in gura copilasului dumneavoastra.

Totodata, camionul este o jucarie cu multe colturi si din aceasta cauza este recomandat sa achizitionati doar jucaria ce nu are muchii ascutite. In caz contrar, copilul se poate rani foarte grav. Plus ca nu este deloc indicat sa va zgariciti pentru cativa lei si sa cumparati o jucarie doar pentru ca este mai ieftina decat alta. Sanatatea bebelusului dumneavoastra ar trebuie sa fie pe primul plan. Multe jucarii fabricate in China sunt de o calitate indoielnica. Spre exemplu multe sunt acoperite cu o vopsea toxica asa ca cel mai bine e sa cumparati o jucarie construita de o firma cunoscuta. In felul acesta veti putea evita surprizele neplacute. Totusi nu trebuie sa faceti compromisuri uriase si sa achizitionati un camion jucarie inestetic fiindca copiii sunt foarte pretentiosi iar daca nu le plac o anumita jucarie cu greu ii veti putea opri din plans.

GD Star Rating
loading...
Regulile de care sa tii cont atunci cand cumperi un camion jucarie, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns