Netflix, Amazon Prime sau Disney+, care este cel mai interesant abonament?

Inca nu te-ai hotarat ce sa alegi intre Netflix, Amazon Prime sau Disney+? Poate acest articol te va ajuta sa faci in sfarsit o alegere.
Netflix. Un gigant al streamingului care nu mai are nevoie cu siguranta de prezentare.

In fiecare luna, prezinta numeroase filme si seriale abonatilor sai. Chiaar daca catalogul sau de filme nu este foarte echilibrat, Netflix se poate lauda cu faptul ca ofera programe exclusive.

Te poti bucura astfel de unele seriale exclusive precum Stranger Things, Lucifer, YOU, Elite, dar si programe de tip reality show, documentare sau filme. Poti alege chiar si desene animate sau emisiuni culinare.

Dysney+. Este o platforma care a stiut cum sa se reinoiasca propunand mai ales continut legat de celebra saga Star Wars si casa Marvel. Se propun aici toate filmele si serialele produse de filiala Disney, dar si altele produse de catre case care apartin unor multinationale precum Pixar.

Platforma a oferit si unele seriale sau reality shows foarte bune precum New Girl, Castle, Grey’ s Anatomy sau Desperate Housewives.
Este deci cea mai buna idee pentru cei care sunt nostalgici si pasionati de maratoanele de filme sau de seriale. Sau care vor sa descopere filmele si serialele copilariei.

Amazon Prime. Povestea servitoarei, Gossip Girl, The Mentalist, Charmed, The Boys: platforma are seriale culte, dar ofera si programe exclusive (desigur putin mai putin populare decat seria Netflix) precum foarte asteptatul serial spin-off Lord of the Rings, Inelele puterii. Pe partea de film, puteti gasi mari clasici precum James Bond, saga Lord of the Rings, House of Gucci si alte drame recente.

Vezi si:  Cele mai bune filme de Craciun la care sa te uiti pe Netflix in aceasta iarna

O alta alegere buna pentru cei care sunt nostalgici si vor sa redescopere filme sau seriale care le-au marcat copilaria. Dar si pentru cei care sunt fani blockbustere.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns