Ce poti face cand te plictisesti pe internet ?

Inca de cand eram mici, auzeam de la cei mari cuvantul bancuri si ne miram deoarece nu stiam ce inseamna. Ne uitam la ei si ascultam ce vorbesc, fara sa intelegem semnificatia textelor acelea scurte, la care ei radeau cu gura pana la urechi. Fiind mici, nu ne baga nimeni in seama si nu intelegeam ce sunt fragmentele acelea amuzante. Crescand, am inteles ca bancurile sunt niste texte care contin glume.

Cand ieseam seara pe afara cu cei mari, ascultam tot timpul bancurile spuse de ei , deoarece noi, daca le citeam, nu prea le tineam minte. Erau mai multe categorii de bancuri, de exemplu bancuri cu Bula, bancuri cu Ion si Maria, bancuri cu olteni si multe altele.

Nu exista seara in care sa iesim si sa nu radem de bancurile pe le spuneau adultii. Nici nu stiu de unde cunosteau ei atat de multe, dar nu conteaza, important e ca noi ne distram.

Daca te plictisesti si nu stii ce sa faci, intra pe internet si pune-te pe citit bancuri.Poti rade si poti retine multe texte de acest gen foarte amuzante.

Daca esti la scoala si ai o ora plictisitoare, cauta wi-fi si intra pe internet. Te vei distra de minune citind bancuri  amuzante. Nu toate sunt la fel de bine realizate, dar daca stii sa cauti, gasesti niste bancuri care o te vor incanta, cu siguranta.

Nu te poti plictisi odata ce citesti sau asculti bancuri. Acestea pot detensiona o stare de nervozitate sau pot intretine o atmosfera ideala.Te pot face sa razi sau te pot enerva foarte tare. Depinde de cum te simti in acel moment.

Vezi si:  Cum s-a dezvoltat LEGO intr-un Brand Global

Bancurile au aparut acum foarte multi ani si sunt cunoscute de toata lumea. Nu gasesti om care sa nu stie semnificatia cuvantului banc sau sa nu stie sa-ti reproduca unul.

GD Star Rating
loading...
Ce poti face cand te plictisesti pe internet ?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns