Cum alegi locul de unde cumperi materiale de constructii

Ridicarea unei case este visul a peste 95% din populatie. Cu mici exceptii, oricat de bine ar arata un apartament si oricat de multe facilitati ar oferi acesta, o casa cu curte, facuta pe gustul proprietarilor, ofera atat intimitate, dar mai ales satisfactia ca acea casa este construita intocmai dupa stilul si necesitatile celor care vor locui in ea.

Dupa executarea proiectului, constructia incepe prin turnarea fundatiei si a stalpilor, iar pentru acest lucru este nevoie de foarte mult ciment, nisip si balast. Asadar, cautarea unei firme care se ocupa de vanzare nisip si balast este printre primele lucruri pe care proprietarul trebuie sa le faca in cazul in care nu apeleaza la serviciile unei firme de constructii care vine cu toate materialele. Este preferabila varianta in care proprietarul viitoarei cladiri sa aleaga materialele de constructie deoarece astfel se pot reduce semnificativ costurile si se pot alege materiale de o anumita calitate.

Cum sa gasesti oferte de preturi la materiale de constructii

In cazul cautarii materialelor de constructii sunt doua variante care trebuie studiate cu foarte mare atentie pentru a se putea reduce costurile si asa foarte mari:

1. Cautarea ofertelor de pret la magazinele de profil. Aceasta metoda implica deplasarea la diverse firme mai mari si mai mici care se ocupa de vanzarea balastului, cimentului, nisipului sau orice alt material de constructie. In urma acestor deplasari de la o firma la alta este obligatoriu a se nota intr-un carnetel numele firmei, adresa si preturile la materialele care sunt necesare. In afara de aceste date, este foarte important sa se stie daca firma ofera si transportul nisipului si balastului si in general transport gratuit pentru materialele de constructie pe care le ofera spre vanzare.

2. Cautarea ofertelor online este cea de a doua varianta de a alege firma de la care se vor cumpara materialele de constructie. O simpla cautare pe Google cu ajutorul cuvintelor cheie de tipul „vanzare balast” va genera un numar mare de rezultate. In urma acestora se pot studia ofertele de pret existente pe internet, iar printr-o simpla comparatie cu cele gasite la magazinele fizice se poate alege locul de unde se vor cumpara materialele de constructie. Tot online este bine sa se caute si firmele care asigura transportul materialelor gratuit. O cautare de genul „transport balast” va afisa cu siguranta rezultate care vor fi hotaratoare in alegerea locului de unde se vor cumpara materialele de constructie.

Dupa studierea atenta a ofertelor atat in magazinele fizice cat si in cele online, se va alege cea mai ieftina varianta, eventual pe categorii de materiale, acestea putand fi cumparate din mai multe locuri in functie de pret, intr-un final rezultand economii importante, mai ales cand este vorba de constructii de asemenea dimensiuni. Nu in ultimul rand, trebuie sa se tina cont si de posibilitatea prin care firma asigura si servicii de transport al nisipului si balastului in cazul in care acesta este cumparat de la acea firma spre exemplu. Costurile cu transportul materialelor de constructii poate fi destul de mare si economiile facute sunt binevenite.

GD Star Rating
loading...
Cum alegi locul de unde cumperi materiale de constructii, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns