Doua dintre cele mai frumoase proiecte de casa

| Imobiliare si constructii | aprilie 8, 2013

Este normal ca atunci cand te-ai hotarat sa te asezi la casa ta sa cauti cat mai multe informatii despre terenuri, case si proiecte de case. Scopul tau principal este sa gasesti cea mai potrivita locatie pentru construirea unei case care sa devina locuinta familiei tale si locul pe care il vei putea numi”acasa”. Dupa ce gasesti terenul potrivit cu privelistea perfecta pe care ti-o doresti poti incepe culegerea d einformatii privind proiectul viitoarei case. Trebuie sa te gandesti cu atentie la toate aspectele cu mult inainte de a alege un proiect anume sau de a plati pe cineva care sa-ti faca un proiect particular dupa bunul tau plac. Odata proiectul realizat e destul de costisitor de modificat, iar daca el a primit deja toate aprobarile poti considera ca si final acel proiect pentru ca e aproape imposibil sa-l mai schimbi. Trebuie sa te gandesti in primul rand la utilitatea spatiului din casa pentru ca tu si familia ta veti avea nevoie de o casa practica nu de una incomoda.

Dupa ce iti alegi proiectul va trebui sa cauti informatii legate de constructori, de seriozitatea acestora si de calitatea lucrarilor lor, iar mai apoi va trebui sa te concentrezi pe construirea propriu-zisa a casei tale si sa suprabeghezi indeaproape lucrarile pentru a fi sigur ca totul decurge conform planului.

Totusi, la o casa nu trebuie sa uitam nici de aspectul estetic, aspect ce creeaza prima impresie unui vizitator asupra proprietarului casei, dar si despre fmilia acestuia. Astfel o casa frumoasa, cu un design actual si cu o combinatie de culori care sa nu o scoata prea mult in evidenta, este si o casa cu care te poti mandri. De aceea am s ava prezint mai jos cateva dintre cele mia frumoase proiecte de case pe care le-am vazut in ultimul timp.

– Proiect 2P012 (parter + mansarda) – cu o suprafata construita la sol de 99 mp si cu o suprafata totala de 203 mp, proiectul de fata este unul dintre cele mai apreciate proiecte din portofoliu. La exterior se pot vedea foarte usor faptul ca aceasta casa este una construita cu accent pe detalii, de la semi-arcadele de la geamuri pana la balcoane, insa nici acoperisul nu este unul tocmai normal pentru ca dispune de forme elaborate care creaza o imagine de ansamblu extrem de atragatoare. Terasa amplasata langa camera de zi cu acces si din bucatarie este probabil punctul forte al acestui proiect pentru ca aici cu siguranta va fi locul unde familia isi va petrece majoritatea timpului liber in timpul seoznului cald. La interior se pot observa camerele spatioase, amplasarea lor fiind probabil cel mai apreciat lucru la ele, incepand cu holul spatios ce da atat catre birou, living, dar si catre bucataria deschisa. La etaj sunt amplasate dormitoarele, un hol, o baie si doua balcoane amplasat in directii diferite pentru a avea acces la privelisti minunate separate. Un proiect prefect din toate punctele de vedere pentru o familie de 4-5 persoane.

– Proiect 2P017 (parter si etaj) – cu o suprafata construita de 172 mp si cu una totala de 275 mp, acest proiect se adreseaza familiilor numeroase cu o situatie financiara peste medie. Acesta este unul dintre putinele proiecte de casa care combina intr-un mod extrem de placut arhitectura clasica cu cea moderna, dispune de o parcare acoperita ce este legata de acoperisul casei sau mai degraba spus de acorperisul parterului. Fatada casei este gandita sa fie atat din piatra ornamentala (~60%) cat si una simpla (restul de 40%), creand o combinatie de culori placuta ochiului. Ferestrele nu au forme clasice ci moderne (dreptunghiulare si in forma de L) oferind un plus la estetica casei. La interior numaram 4 dormitoare (2 jos si 2 sus), 2 dressing-uri, 2 bai, un living mare un spatiu pentru spalatorie, o bucatarie deschisa catre un alt spatiu de luat masa + doua terase gandite in asa fel incat pe timp de vara sa extinda livingul si bucataria.

GD Star Rating
loading...
Doua dintre cele mai frumoase proiecte de casa, 6.5 out of 10 based on 4 ratings

2,800 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!