Proiectare si montaj instalatii electrice

| Imobiliare si constructii | martie 31, 2013

Fie ca v-ati cumparat un apartament nou sau vreti sa il renovati pe cel vechi si doriti sa refaceti instalatia electrica pentru a fi mai rezistenta si mai pe gustul dumneavoastra, fie ca este vorba de un depozit ce apartine firmei, puteti sa va bazati pe Instalator Bucuresti pentru a duce la bun sfarsit lucrarea.

Indiferent ca este vorba de fazele initiale sau de cele finale, profesionalismul ramane la cote inalte, iar materialele utilizate sunt dintre cele mai bune pentru a oferi o viata cat mai lunga lucrarii pe care o face. Fiecare client este tratat cu seriozitate maxima si fiecare proiect este urmarit cu atentie pentru a realiza o lucrare de care in primul rand clientul sa fie multumit.

Instalator Bucuresti doreste sa se impuna pe piata de profil prin calitatea serviciilor oferite, calitate pe care o ofera la cele mai mici preturi de pe piata. Dar acest lucru nu inseamna ca face concesii in ceea ce priveste calitatea materialelor sau a meseriasilor pe care ii aloca proiectelor. Toate materialele sunt dintre cele mai bune, iar personalul este calificat pentru orice tip de cablari sau montaje sau lucrari pe retelele electrice. In plus, toti electricienii sunt autorizati ANRE si au experienta in orice tip de lucrare electrica.

Serviciile pe care Instalator Bucuresti le ofera pentru constructiile civile si cele industriale sunt solutii integrale. Preluam proiectul de la faza zero si il ducem la bun sfarsit in cel mai scurt timp posibil. Aceasta inseamna ca ne ocupam de proiectarea sistemului electric, dupa o analiza privitoare la tipul de cladire, suprafata totala ce are nevoie de sistem electric, fie in interior, fie in exterior si la necesitatile clientului. Proiectul va trebui sa respecte toate normele aflate in vigoare pentru a va mentine pe dvs. in siguranta. In plus, datorita profesionalismului si seriozitatii echipelor puteti fi convinsi ca instalatia electrica este bine conceputa. Instalator Bucuresti are o echipa de proiectanti care sunt autorizati si care sunt specializati in proiectarea oricarui tip de instalatie electrica.

GD Star Rating
loading...
Proiectare si montaj instalatii electrice, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

1,653 Vizualizari, 2 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive