Piata imobiliara din Bucuresti si din imprejurimi

Odata cu criza economica piata imobiliara din Bucuresti a luat-o serios la vale iar putine lucruri au incetinit regresul acesteia. Daca inainte de 2008 multi romanii isi permiteau (comparativ cu zilele noastre) sa isi cumpere o locuinta acum doar guvernul prin programul anual prima casa mai trimite cateva sute de oamenii la ghiseele bancii pentru a-si achiziona o locuinta.

A avea o locuinta proprie este un vis tot mai indepartat pentru fiecare dintre noi chiar daca dezvoltatorii vin cu oferte tot mai tentante si la preturi cu 30-40% mai mici fata de 2008 in zone tot mai accesibile si cu toate utilitatile.

Zona din jurul Bucurestiului incepe sa ofere tot mai multe facilitati si drumuri mult mai bune pentru cei ce sau saturat de aglomeratia si poluarea din capitala. Nu este greu sa ne dam seama si de ce fuge lumea din capitala mai ales ca oazele de paduri ramase ofera multa liniste dar din pacate si ceva mizerie.

Zone precum Bragadiru si Chitila incep sa iasa pe harta imobiliara cu diferite blocuri finalizate si la preturi foarte bune cu toate utilitatile si fara preturi ascunse. Daca esti o persoana ce isi doreste sa achizitioneze o vila sau un apartament ori o garsoniera pusa la vanzare acum este momentul oportun, nimeni nu iti va sta in cale.

Daca totusi nu doresti sa mergi atat de departe si vrei sa ramai in Bucuresti poti gasi destul de usor apartamente de vanzare foarte aproape de centru capitalei, mai exact la 15 minute distanta cu masina.

In cartierul Militari sunt destule proiecte imobiliare ce isi asteapta viitori proprietari. Nu trebuiesc neglijate si alte cartiere din Bucuresti daca sunt preferate acestea pentru achizitionarea unei locuinte.

Vezi si:  Noile vile Avangarde Forest 3

Asadar locuinte si imobile exista si sunt construite recent insa situatia economica intarzie achizitionarea de catre populatie sau firme a locuintelor ori spatiilor comerciale. Speram ca in anul urmator situatia macro economica a tarii sa se imbunatateasca si sa permita ca piata imobiliara din Bucuresti si din imprejurimi sa-si intalneasca proprietarii cat mai repede.

GD Star Rating
loading...
Piata imobiliara din Bucuresti si din imprejurimi, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns