Zonele cu cele mai ieftine apartamente din capitala

| Imobiliare si constructii | iulie 1, 2012

Oricine isi doreste un apartament bine pus la punct, situat intr-o zona cat mai buna a orasului si un pret pe masura, care sa ii permita totodata achizitionarea unei astfel de locuinte, necesara de altfel.

Capitala noastra este pretentioasa cu preturile, dar si ingaduitoare, astfel putem sa enumeram anumite zone ale Bucurestiului, care detin cele mai ieftine apartamente (AICI gasesti o lista de astfel de apartamente).

Cartierele care se afla in fruntea clasamentului sunt: Berceni si Rahova. Aici, cel mai mic pret solicitat pentru o garsoniera confort 1 este de 21 000 euro. Exista insa cazuri in care pretul unui apartament poate sa ajunga pretul unei astfel de garsoniere sau sa fie chiar mai accesibil, asadar un apartament de 60 metri patrati din cartierul Militari poate sa ajunga la 15 000 de euro.

Un apartament de trei camere este cotat la 29 000 de euro in zona Rahova, in timp ce in Berceni, un apartament cu patru camere poate fi achizitionat cu 48 000 de euro.

Majoritatea apartamentelor noi, aflate la “oferta” pe piata imobiliara a Capitalei se afla amplasate in imobile construite in perioada 1970-1980, acest fapt constituind un avantaj.

Pentru detalii complete despre piata imobiliara Click Aici!

In zona Giurgiului, cu o suma de 20 000 de euro, se poate achizitiona o garsoniera de 32 metri patrati, intr-un bloc finalizat in 2012. Tot in aceasta zona se gaseste pentru vanzare si un apartament cu doua camere, la pretul de 26 000 euro, finalizat si acesta in 2012.

GD Star Rating
loading...
Zonele cu cele mai ieftine apartamente din capitala, 10.0 out of 10 based on 1 rating

1,723 Vizualizari, 3 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive