Noile vile Avangarde Forest 3

Avangarde 3, case de vanzare noi intr-un cadru natural mirific aproape de padure.

Oricat de fascinant ar fi un oras, trebuie sa recunoastem ca a detine un apartament sau chiar o casa in Bucuresti nu se compara cu o locuinta situata la periferie, intr-o zona in care aerul este curat, verdeata abunda, comunitatile sunt mai legate intre ele iar mediul este unul propice pentru dezvoltarea unei familii si pentru cresterea copiilor.

avangarde forestToate acestea pot fi obtinute apeland la unul dintre ansamblurile rezidentiale din Pipera, o zona reconoscuta pentru aerul nepoluat si apropierea de natura. Iar dintre acestea, una dintre cele mai bune solutii sunt vilele costruite in unul din complexele Avangarde Forex. Acestea au fost construite special pentru cei care si-au dorit mereu o casa in Voluntari, sunt accesibile ca pret, au un aspect modern si sunt realizate cu ajutorul celor mai moderne materiale care contribuie la confortul sporit al locatarilor.

Situat la doar cativa pasi de o padure superba, complexul rezidential Avangarde 3 este unul dintre cele trei construite in ultimii ani de acelasi dezvoltator. In total, cele trei ansambluri rezidentiale din Pipera insumeaza 75 de vile, iar primele doua s-au vandut foarte bine inca de la scoaterea lor pe piata. Iar pentru cei interesati, 15 vile din ultimul complex mai sunt disponibile pentru un pret de 700 euro pe metrul patrat (pretul include si TVA).

Acestea fiind spuse, achizitionand o casa in cartierul Pipera din orasul Voluntari (posibilitati de rate dezvoltator) veti putea fi mult mai aproape de natura, padurea fiind practic la cativa pasi de casa. Departe este aglomeratia din Bucuresti si statul in ambuteiaje interminabile. La fel, proprietarii se vor putea bucura de un aer mai curat, total diferit de poluarea din oras. Mai putin zgomot si un peisaj natural superb care inlocuieste betoanele gri din capitala, acestea sunt doua noi avantaje garantate de mutarea in complexul rezidential Avangarde 3.

Vezi si:  Proiectare si montaj instalatii electrice

Avangarde Forest este alternativa mai sanatoasa si mai placuta ochiului a unei vieti in Bucuresti. Si daca va intrebati ce alte avantaje mai are o casa in Voluntari, in complexul Avangarde 3, trebuie stiut ca acesta este situat foarte aproape de oras, la o distanta de maxim 10 km de majoritatea obiectivelor importante. Astfel, cu doar cateva minute de condus, se poate ajunge la Universitatea Bucuresti, in parcul Herastrau sau la Baneasa Shopping City.

Alegand o casa aici, veti fi la mare distanta de zgomotul si poluarea din oras, dar totusi veti ramane legati de acesta, pentru a nu-i simti lipsa in niciun moment.

Ideal pentru sanatate, complexul Avangarde este situat in mijlocul naturii si, datorita tuturor celorlaltor facilitati, se profileaza a fi si locul perfect pentru cresterea copiilor. Acestia se vor putea juca in deplina siguranta in padure, dar si in unul dintre numeroasele locuri de joaca care vor fi construite.

In plus, exista in plan si o piscina, o sala de fitness, o biblioteca si o gradinita, totul pentru ca activitatea fizica sa fie imbinata cu cea intelectuala, contribuindu-se astfel la o dezvoltare lina si cu multe impliniri.

Complexul rezidential Avangarde 3 inseamna sanatate in mijlocul naturii, iar toti cei incantati de aceasta idee pot accesa site-ul avangardeforest.ro pentru mai multe informatii.

GD Star Rating
loading...
Noile vile Avangarde Forest 3, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns