Te-ai relocat cu serviciul in Capitala si ai nevoie de o casa in apropiere? Iata ce poti alege!

586355260

In ultimii ani, modul de lucru al multor companii s-a schimbat foarte mult. Daca in perioada pandemiei, numeroase companii au adoptat lucrul de la distanta, in prezent tot mai multe opteaza pentru un stil de lucru hibrid, care presupune prezenta angajatilor la birou numai in anumite zile.

De asemene si forta de munca a suferit schimbari importante, unii dintre angajatii care au fost concediati pe perioada respectiva au fost nevoiti sa se readapteze si sa isi gaseasca un nou loc de munca. Astfel ca o parte dintre acestia au fost nevoiti sa se relocheze, deoarece au gasit un job potrivit intr-un alt oras.

Cine opteaza pentru cumpararea unei case cand se relocheaza?

Desi exista posibilitatea ca persoanele relocate cu serviciul sa faca naveta sau sa se intoarca acasa la sfarsit de saptamana, cei care au familii aleg sa se relocheze cu totul. Drept urmare, se muta complet in apropierea locatiei in care se afla noul job.

Cei care si-au gasit un loc de munca in Capitala si au decis sa ia si familia cu ei, pot intampina greutati in gasirea unei locuinte potrivite in oras, mai ales daca nu doresc sa renunte la linistea si spatiul specific oraselor de provincie. De aceea, o solutie potrivita pentru ei pot fi casele de vanzare din Ilfov.

Situate in vecinatatea Capitalei, localitatile din Ilfov sunt foarte populare in randul celor care viseaza sa locuiasca la casa, cu o curte spatioasa, in care sa poata iesi ori de cate ori isi doresc. In plus, aici locuintele sunt si mai spatioase, un aspect foarte important pentru familiile cu copii.

Care sunt avantajele si dezavantajele locuintelor din vecinatatea Bucurestiului?

Atunci cand au de facut o achizitie imobiliara, oamenii trebuie sa ia in considerare foarte multe aspecte. De exemplu, in cazul celor care lucreaza in Bucuresti, acestia trebuie sa aleaga daca isi doresc o locuinta cat mai aproape de serviciu sau una in care sa se bucure de liniste si lipsa traficului aglomerat. Pretul este si el un criteriu care cantareste foarte mult.

Prin urmare, cei care dispun de un buget limitat, dar care isi doresc sa cumpere o casa cu gradina ar trebui sa ia in considerare localitatile din imprejurimile Capitalei, unde vor gasi case pe gustul lor la un pret bun, mai mic decat cele din oras. Singurul inconvenient este faptul ca vor fi nevoiti sa faca naveta pana la locul de munca.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns