Cele mai neobisnuite, ciudate hoteluri din lume

In prezent, in lume sunt enorm de mute hoteluri neconventionale , ciudate, ingenioase, unele sunt neobisnuit de frumoase altele extrem de hidoase .

Sunt constructii care sfidează gravitația sau care folosesc spatiile si materialele cele mai neobișnuite, hoteluri neobisnuite care sunt sunt folosite în cele mai ciudate scopuri . În ceea ce privește aceste ciudățenii sau realizări, nu există limite.

Va place sa calatoriti ? Ați văzut,foarte multe locuri frumoas. Ce hotel neobisnuiti a reușit să vă impresionează cel mai mult ? Fiecare persoană va reuși să dea răspunsuri diferite la aceasta întrebare deoarece există atât de multe hoteluri spectaculoase incat este foarte dificil sa te hotarasti .

În fiecare an, noi bariere de design sunt depășite . Clădiri absolut impunătoare sunt aproape de a fi finalizate, în timp ce altele sunt deja constuite si utilizate la capacitate maxima .
Având în vedere ritmul rapid de evoluția tehnologiei , omul este capabil de a veni cu proiecte din ce în ce mai mari, mai bune și mai îndrăznețe .

Unele hotelurisunt mai mult decât doar un loc de dormit în timp ce vizita o destinație. Arhitecturi ciudate, decor neobisnuit si materiale de constructii neobisnuite sunt câteva dintre trăsăturile cele mai neobisnuite hoteluri la lume .

Pe site-ul Second Globe gasiti topul celor mai neobisnute hoteluri din lume de un fermec neconventional .

Unele sunt in forma de animale, altele construite in ciocolata, altele sub forma de masini…unele sunt miunate, altele foarte urate (De vazut hotel Tianzi din China)

Mai multe articole cu hotografii sugestive sunt in limba engleza la adresa: HOTELURI NEOBISNUITE

Din punctul meu de vedere cel mai neobisnuit si incredibil hotel il reprezinta  Godiva Chocolate din New York.

Daca iubesti ciocolata atunci vei fi încântat să afli că  la hotelul Bryant Park din SUA există un apartament acoperit în ciocolată. Camera invelita in ciocolata este situata in cadrul hotelului Bryant Park la etajul 21. Designerul de interior este Jonathan Adler a creat acest apartament deosebt. El a proiectat un perete mosaic din ciocolată în camera de zi, opere de artă din ciocolată pe pereți şi, de asemenea, două statui din ciocolată de dimensiuni umane şi multe alte bunătăți comestibile din ciocolată care decorează restul camerei.

Pentru ca urmatoarele articole sa fie adaugate si publicate corect, va rugam consultati pagina “Cum adaug un articol
GD Star Rating
loading...
Cele mai neobisnuite, ciudate hoteluri din lume, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns