Seria Galaxy Ace a primit un upgrade consistent

Nu, nu este vorba despre distantarea seriei de celelalte smartphone-uri mid-range, Galaxy Ace ramanand pe acelasi palier valoric. Samsung a dorit sa ofere fanilor acestei serii un smartphone ceva mai deosebit, atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al performantelor si se pare ca a reusit, Galaxy Ace 3 fiind primit destul de bine de utilizatori.

Galaxy Ace 3 ramane acel smartphone mid-range de care te vei indragosti, designul simplu si performantele avansate conferindu-i numeroase avantaje in fata principalilor competitori. Daca discutam despre un upgrade, este evident ca Samsung a dorit sa aduca numeroase imbunatatiri si chiar a reusit sa faca asta, Ace 3 fiind un smartphone ceva mai complet decat versiunile anterioare.

Raportandu-ne la partea estetica, formatul este acelasi insa materialul din care este confectionat Ace 3 este de o calitate net superioara celorlaltor versiuni. Discutam despre un plastic mult mai bine finisat, elementele cromate aducand un plus de stralucire device-ului. Dincolo de carcasa plastificata, Ace 3 beneficiaza tot de un display de 4 inci, diferenta fata de celelalte versiuni fiind densitatea pixelilor usor crescuta dar si sistemul multi-touch imbunatatit.

Sub capacul din spate regasim o baterie generoasa, cei 1800mAh oferindu-ne o autonomie mai mult decat satisfacatoare. La capitolul componente hardware, Galaxy Ace 3 se remarca datorita unui procesor Dual Core Cortex-A9 completat perfect de un accelerator grafic din seria Andreno. Pe dealta parte, inginerii celor de la Samsung au realizat ca un eventual upgrade al sistemului de operare necesita o memorie RAM mai mare, astfel ca au oferit acestui device 1GB de memorie RAM cat si un spatiu de stocare de 4GB ce poate fi imbunatatit cu ajutorul unui card ce memorie.

Vezi si:  AirPods si alternative: cele mai bune casti fara fir Bluetooth

Daca acestea sunt specificatiile de ordin hardware pe care era musai sa le mentionam, nici continuarea nu este deloc rea. Nu doar esteticul constituie un avantaj al smartphone-ului ci si camera foto, Ace 3 beneficiind de acelasi senzor de 5MP insa cu un software imbunatatit, care va permite fotografierea si filmarea in mai multe moduri. Deloc de neglijat sunt si nivelele de conectivitate, inginerii de la Samsung mizand atat pe Wi-fi si 3G, cat si pe NFC, port microUSB sau chiar Bluetooth.

Cel mai vizibil upgrade s-a consumat la nivelul sistemului de operare, spunem asta pentru ca noul Galaxy Ace 3 beneficiaza acum de versiunea 4.2 a sistemului de operare Android. Jelly Bean-ul se comporta excelent alaturi de memoria RAM de 1GB, ne ofera acces deplin in portalul Google Play si poate fi considerat principala calitate a acestui telefon, sistemul de operare fiind fiabil si usor de personalizat.

In incheierea prezentarii acestui device ar trebui sa mentionam si cateva detalii despre aplicatii sau jocuri insa asta ar implica diminuarea sanselor ca unul dintre voi sa il testeze in magazinele de specialitate. Nu vom face asta, va vom anunta doar ca pretul sau in magazin este de aproximativ 1000 de lei, o investitie absolut necesara daca doriti un upgrade la actualul smartphone sau sunteti in cautarea unui telefon cu un raport calitate/pret excelent

GD Star Rating
loading...
Seria Galaxy Ace a primit un upgrade consistent, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns