Samsung Galaxy Express 2, un smartphone business accesibil

Samsung si-a facut un obicei in a construi smartphone-uri pentru toate buzunarele, aceasta strategie oferindu-i si titulatura de cel mai puternic producator de echipamentele mobile din lume. Un astfel de device este si Samsung Galaxy Express 2, fanii seriei Galaxy avand la dispozitie un smartphone destul de capabil, de dimensiuni mai mult decat generoase si la un pret accesibil.

Desi face parte din randul telefoanelor cu un pret destul de scazut, Samsung Galaxy Express 2 nu face deloc rabat de calitate si tinteste sus, exact in cadrul smartphone-urilor dedicate segmentului business. Ce-i drept, nu toti oamenii de afaceri isi doresc terminale exagerat de potente, majoritatea functionalitatilor ramanand un mister chiar si dupa luni bune de utilizare.

Samsung pare sa fi inteles aceste aspecte si ne prezinta un device care a prins destul de bine in segmentul sau de activitate. Noi l-am numi un mid range accesibil, cu o carcasa finisata extrem de atent si cu cateva functionalitati pe care ar trebui sa le luati in calcul.

Din punct de vedere hardware, asta ca tot se pune mare pret pe configuratia unui telefon mobil, Samsung Galaxy Express 2 exceleaza datorita catorva componente de importanta majora. Daca memoria interna este de doar 8GB, trebuie sa aflati ca o puteti mari in orice moment cu ajutorul unui card microSD care suporta accesorii cu dimensiuni de pana la 64 de GB. Dincolo de memoria interna, Samsung Galaxy Express 2 se mandreste cu un procesor dual core tactat la 1.7GHz, un accelerator grafic dedicat din seria Andreno, cat si cu o memorie RAM de 1.5GB, o memorie care este aproape la fel de potenta ca cea disponibile pe Samsung Galaxy S4.

Vezi si:  Avantaje si Dezavantaje Aer Conditionat

Dincolo de aceste caracteristici hardware, important este si sistemul de operare. Din acest punct de vedere nu putem sa ne plangem, Samsung Galaxy Express 2 fiind echipat cu un sistem de operare Android 4.2.2 ce poate fi oricand upgradat cu mare usurinta la o versiune mai recenta. Devreme ce sistemul de operare este unul popular si extrem de flexibil, instalarea aplicatiilor preferate devine o joaca de copii. Nici nu mai amintim faptul ca Samsung Galaxy Express 2 oricum vine cu o serie de aplicatii homemade, aplicatii menite sa va ofere o idee despre adevarata putere a acestui device dar si sa va permita rularea unor functionalitati demne de un device al anului 2013.

Trecem in vedere si aspecte care conteaza destul de mult pentru un utilizator business, in frunte cu display-ul. Desi ne-am fi asteptat fie la un dislay mic alaturat unei tastaturi qwerty, fie la un display de mare capacitate, Samsung a dorit sa se incadreze undeva la mijlocul acestor doua afirmatii si a mizat pe un display capacitiv de 4.5 inci. Nu este prea mare incat sa va deranjeze daca il purtati in buzunar si are o calitate indeajuns de ridicata incat sa redea in cele mai mici detalii imaginile preferate sau paginile web.

Alaturi de display, in cazul lui Samsung Galaxy Express 2 ar mai fi de mentionat conexiunea stabila la internet de mare viteza, fie prin 3G, fie prin Wi-fi, camera foto de 5MP, o camera dotata cu autofocus si LED Flash pentru a putea surprinde cele mai importante momente din viata voastra, sutele de jocuri si aplicatii preinstalate, posibilitatea de a transmite fisierele prin Bluetooth, infrarosu sau cablu USB si, nu in ultimul rand organizatorul multifunctional, agenda voastra de afaceri fiindu-va la indemana in orice moment.

GD Star Rating
loading...
Samsung Galaxy Express 2, un smartphone business accesibil, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns