Chiar ai nevoie de un aparat de cafea inteligent?

Cateodata, cand vine vorba de dispozitive inteligente, ar trebui sa incetam sa ne intrebam ce ce ne putem cumpara si sa incepem sa ne gandim in primul rand daca ar trebui sa il cumparam. Pentru fiecare produs IoT de calitate inalta exista alternative ieftine care nu merita sa iti pierzi timpul cu ele.
Pentru ca lumea IoT-lui este ca vestul salbatic unde orice poate deveni popular, companiile sunt dornice sa faca din tot si din orice dispozitive inteligente. Unele sunt idei chiar bune, in timp ce altele sunt pur si simplu inutile. In care categorie intra aparatele de cafea inteligente, si, chiar ar trebui sa iti cumperi si tu unul?

Cand citesti despre aparate de cafea inteligente, o sa vezi ca fac reclama unor caracteristici ca si timerul si numaratorul de cafele, care iti va arata cate pahare de cafea au ramas in rezervor. Adevarul este ca mai multe aparate de cafea ’’proaste’’ au aceste functionalitati, asa ca nu este exclusiv doar pentru dispozitivele smart.

Ca rezultat, ceea ce platesti atunci cand te hotarasti sa iti cumperi noul aparat de cafea smart, este posibilitatea de a schimba setarile lui folosind o aplicatie. Chiar daca au aceleasi functionalitati cu aparatele clasice, aparatele de cafea inteligente pot fi controlate, indiferent unde ne aflam. Ai nevoie de un aparat de cafea smart?

Raspunsul la intrebare este foarte simplu, pentru ca aparatele de cafea inteligente sunt aproape la fel ca si cele normale, depinde de tine daca ti-ar placea luxul suplimentar pentru un pret mai mare.

O sa fie mai usoara rutina ta de dimineata daca poti face cafeaua direct din pat? Ti-ar placea sa ai cafeaua facuta cand ajungi acasa de la locul de munca? Sau iti place doar ca poti face cafea folosind doar vocea?

Daca aceste caracteristici nu ti se par interesante si utile, mai bine lasa aparatul de cafea smart. Dar nu iti fa griji, sunt si modele normale foarte bune numai ca fara control wireless.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns