Dyson Coralle, o placa de par inovatoare la 499 euro

Te-ai cam saturat de vechea ta placa de par cu care trebuie sa treci de 10 ori pe aceeasi suvita de par pentru a obtine rezultatele dorite? Te-ai saturat sa iti vezi parul cum se deterioreaza pe zi ce trece? Dyson s-a gandit la tine si a lansat prima sa placa pentru par, Dyson Coralle. Dupa uscatorul de par Supersonic lansat in 2016 si un styler multifunctional Airwrap in 2018, marca britanica revine in 2020 cu placa pentru par Dyson Coralle.

O mica bijuterie tehnologica, unica pe piata datorita faptului ca placile sale sunt suple si trec peste suvita de par la perfectie. Placile realizate dintr-un aliaj de cupru si mangan utilizeaza mai putina caldura decat o placa obisnuita, ceea ce inseamna ca nu deterioreaza atat de tare parul. Cu toate acestea, rezultatele sunt excelente. Marca promite cu 50% mai putin par deteriorat datorita acestei placi, fara suvite rebele si par cret.

Noua placa pentru par Dyson Coralle se poate folosi cu sau fara fir ceea ce ii permite utilizatoarei o anumita polivalenta dar si performantele termice ale unui aparat cu fir. Dyson anunta pana la 30 de minute de autonomie, pentru o incarcare completa sunt necesare 70 de minute. Bineinteles, se poate folosi in modul de incarcare hibrid cu cablul in priza. Acest cablu are o lungime de 4,8 metri, cu rotatie magnetica faciliteaza manevrarea. De notat este faptul ca performantele sunt identice fie ca o folosesti cu fir, sau fara fir. Dyson a prevazut si un mod avion pentru placa sa care permite retragerea bateriei in cazul in are vrei sa o transporti cu avionul. Astfel, vei respecta normele de securitate actuale, pastrand bateria in bagajul de mana.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns