La Casa de Papel – de ce sezonul 4 ii dezamageste pe unii fani

Disponibil pe Netflix incepand cu data de 4 aprilie, sezonul 4 al celebrului serial spaniol i-a dezmagit pe unii dintre fani. Motivul – unele scene de violenta mai greu de urmarit. Unii se asteptau la mai multe strategii din partea Profesorului, la decesul anumitor personaje, in special al personajului-cheie torturat timp de mai multe episoade la rand.

Vineri, 3 aprilie, fanii serialului La Casa de Papel i-au regasit in sfarsit pe hotii lor preferati cu masca, izolati si ei in egala masura, tot in banca din Spania. Sezonul 3 detine recordurile, este cunoscut drept serialul cu cel mai bun inceput de sezon din istoria Netflix, cu 34,4 milioane de spectatori intr-o singura saptamana.

Disparitia neasteptata si violenta a lui Nairobi. Numerosi sunt cei care afirma ca nu merita sa moara. Unii fani au scris pe retelele sociale ca moartea acestui personaj le-a frant inima. Scenaristii au ales sa ucida un personaj cheie, unul din singurele personaje feminine din serial. Matriarha dupa cum afirma ea insasi. Socati de disparitia prematura a acestui membru important din cadrul gastii de hoti internautii nu inteleg de ce a trebuit sa aiba parte de un sfarsit atat de violent. Unii sustin ca moartea lui Nairobi a fost mult prea violenta. Si chiar asa este. In ultimul episod al sezonului 3 politia a prins-o in capcana pe Nairobi, propunandu-i sa vina sa isi salute copilul de la fereasra. Mama, care a pierdut custodia copilului in urma cu cativa ani vine la fereastra si primeste un glont in piept. Partea a patra incepe cu operatia lui Nairobi, pe cord deschis. Slabita, in convalescenta dupa operatie, Naioribi va avea parte in continuare de o multime de atrocitati.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns