Logitech isi lanseaza noile tastaturi de gaming pe piata din Romania

Dupa ce Logitech si-a lansat seria G in ceea ce priveste mouse-urile, nici tastaturile nu au ramas mai prejos si au primit un upgrade considerabil. Fata de generatiile vechi, seria G in ceea ce priveste tastaturile destinate PC-urilor a primit numeroase facilitati menite sa sporeasca accesibilitatea gamerilor in materie de jocuri video si nu numai.

Mai mult de atat, pana si fanii romani ai seriei G de la Logitech se pot bucura de aceste produse, magazinele de specialitate procurandu-si deja stocuri solide in vederea raspandirii lor pe piata autohtona.

Primul model expus de Logitech poarta numele de G19s Gaming Keyboard, acest produs remarcandu-se datorita unui LCD GamePanel integrat, ajustarea sa oferindu-va posibilitatea reglarii fluxului de informatii de importanta majora. Impresionanta este maniera prin care utilizatorul poate alege din peste 16 milioane de nuante diferite pentru a-si contura profilele, dispozitivele de iluminare fiind amplasate in zone mai mult decat vizibile, amanunt care va facilita intreprinderea mai multor tipuri de activitati prin simpla comutare a profilelor de joc.

Un alt avantaj major al acestui produs se refera la materialele din care este confectionat, Logitech mizand pe cateva finisaje de lux, confortul fiind mult imbunatatit. Logitech Gaming Software a fost si el imbunatatit, modelul G19s permitandu-va configurarea a numai putin de 12 taste programabile cu pana la 36 de functii aplicabile in mai multe moduri presetate. In plus, Logitech G19s dispune si de doua porturi USB 2.0, amanunt care va facilita conectarea mp3 playerelor sau a diverelor flash. Pretul unui astfel de device este de aproximativ 919 lei si poate fi achizitionat din majoritatea magazinelor dedicate PC-urilor si accesoriilor pentru calculatoare.

Cel de-al doilea produs poarta numele de Logitech G510s Gaming Keyboard si pare a fi versiunea mai ieftina a modelului G19s. Cu toate astea, fata de G19s, o tastatura care va ofera doar 12 de taste programabile G, G510s va pune la dispozitie numai putin de 18 astfel de taste, fiecare gamer fiind pus in postura de a configura aproximativ 54 de functii imbinate util in baza a trei moduri diferite.

La fel ca modelul prezentat anterior, si Logitech G510s dispune de un ecran LCD GamePanel, o inovatie disponibila pe toate produsele din gama G a celor de la Logitech. Interesanta este maniera de functionare a acestui panou, utilizatorii putand urmari absolut toate informatiile in timp real, atat din cadrul jocului in care sunt angrenati cat si informatiile sistemului de operare sau ale modului de comunicare prin VOIP.

Fata de modelul G19s, Logitech G510s va beneficia de un pret mai mult decat rezonabil, producatorul oferind acest produs la un pret de doar 549 de lei. Nu cunoastem date exacte despre disponibilitatea acestui produs in magazinele de specialitate insa el poate fi comandat chiar si de pe site-ul oficial, transportul fiind suportat in intregime de catre cumparator.

Vestile bune nu se opresc aici, cei de la Logitech oferind, in premiera, si mouse-urile din gama G in perioada imediat urmatoare. Fiecare gamer isi va putea achizitiona un pachet complet compus din tastatura, mouse si mouse pad, preturile fiind reduse chiar si cu 30% in functie de magazinul in care plasati comanda.

GD Star Rating
loading...
Logitech isi lanseaza noile tastaturi de gaming pe piata din Romania, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns