Cele mai bune jocuri cu Mario

In ultimul timp au fost scoase pe piata la vanzare tot mai multe sisteme de jocuri video, unul dintre ele fiind facut chiar de compania Nintendo si anume Entertainment System Nintendo (NES). Chiar si astazi jocurile cu Mario sunt inca in top fiind unele dintre cele mai vandute jocuri in lume.

1. Super Mario Bros Deluxe. Acest joc a aparut in anul 1985 si a fost cel mai popular din seria de jocuri cu Mario. Versiunea Super Mario Bros Deluxe a fost disponibila si la noi in Romania pe consolele video cu casete, Nintendo. Pentru consola de jocuri video portabila, GameBoy, acest joc a ocupat locul 1 in clasament la cel mai popular joc pentru consola de jocuri GameBoy.

2. Super Mario Brothers. Acest joc are si optiunea 2 players(se poate juca la dublu). Caracterul(jucatorul) calatoreste prin tot felul de trasee dificile unde intampina tot felul de dusmani, broaste testoase, gandaci, etc iar obiectivul jocului este de a o salva pe printesa Peach de dragonul cel rau care a rapit-o.

3. Super Mario 2. Acest joc se imparte in doua categorii: Lost Level si Super Mario 2(simplu). In Lost Level a fost lansat doar in Japonia deoarece a fost considerat foarte dificil pentru restul oamenilor din alte tari, iar a doua versiune Super Mario 2 personajul principal are un cosmar iar la finalul jocului se trezeste si realizeaza ca totul a fost doar un simplu cosmar, obiectivul jocului fiind la fel de a salva printesa.

4. Super Mario Brothers 3. Un alt joc important din colectia de jocuri cu Mario. Un aspect interesant este ca pe parcursul jocului poti gasii ciuperci care iti maresc inaltimea, te fac mai puternic, poti gasii si niste flori care iti dau puterea de a trage cu bile care ard astfel poti trece nivelele cu usurinta.

Vezi si:  Unde imi gasesc sufletul pereche?

Aceste 4 jocuri au fost considerate cele mai populare pe platforma NES a companien Nintendo si cele mai vandute in lume.

GD Star Rating
loading...
Cele mai bune jocuri cu Mario, 6.7 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns