Cele mai cunoscute console de jocuri

Cele mai cunoscute console de jocuri

Te relaxezi atunci cand petreci cateva ore singur sau alaturi de un prieten rezolvand anumite misiuni dintr-un joc? Atunci trebuie sa stii care sunt cele mai cunoscute console de jocuri si care sunt jocurile  cele mai potrivite pentru tine.

Descopera mai multe detalii despre console dar si despre cele mai cunoscute jocuri din toate timpurile.

   Cele mai cunoscute console de jocuri

PlayStation 4 Pro

PlayStation 4 Pro a fost vandut in peste  64 de milioane de bucati si are o cota de piata de 62%. Pe PlayStation 4 Pro poti rula toate jocurile de pe PlayStation 4, deci nu vei avea nevoie sa iti cumperi alte jocuri. Vei vedea totusi o imbunatatire la modul in care arata si in care performeaza comparativ cu versiunea standard a consolei.

Xbox One X

Xbox One X este cel mai bun sistem de gaming care are un realism cat mai aproape de perfectiune. In plus acesta dispune de un procesor GDDR5 RAM, cu 12 GB si este mult mai puternic atunci cand vine vorba de randarea nativa a unui sistem grafic de 4K HD.

Nintendo Wii U

Nintendo este consola numarul 1 pentru copii si este dotata cu jocuri care pot fi jucate de toata lumea. Asta inseamna ca jocurile pe care le vei gasi pe Nintendo Wii U sunt lipsite de violenta, sunt amuzante si simpatice.

Aceasta nu este o consola dedicata doar copiilor ci intregii familii. Dispune de un controller cu display pe care se pot juca jocurile in plus sunt la fel de bine compatibile cu telecomenzile WII pentru jocuri complexe care implica mobilitate.

Xbox One S All Digital

Xbox One S All Digital este dedicat tuturor persoanelor care tintesc spre o experienta digitala de tip consola dar fara sa fie nevoiti sa plateasca o suma imensa. Modul Xbox One S All Digital are acelasi procesor Jaguar octacore cu 1.75 Ghz, memorie DDR3 RAM si 8GB. In plus are o capacitate unica de 1 TB care este excelenta pentru stocare dar care nu include un drive BLu-Ray.  Este un sistem bazat 100% pe descarcari digitale si pe langa toate astea vei primi in mod gratuit trei jocuri: Minecraft, Seo of Thieves si Forza Horizon 3.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns