De ce sa participi la un escape game?

Principiul unui escape game este acela de a reusi sa iesi din camera de joc prin rezolvarea enigmelor cat mai repede posibil. Jocuri de rol in diverse universuri, un escape game ofera posibilitatea de a intra in pielea unor personaje Poate fi jucat singur sau impreuna cu alte persoane.

Senzatii tari, distractie si dezvoltarea capacitatilor intelectuale

Un escape game este un joc foarte special care va permite sa evadati din viata de zi cu zi pentru a trai experiente deosebite intr-un mediu in care toate visele pot deveni realitate. In functie de versiunile propuse de centre, puteti in pielea unui anchetator, a unui medic sau in orice alt rol pe placul dumneavoastra. Ghicitorile si timpul foarte limitat acordat pentru a le rezolva fac ca aventura sa fie foarte palpitanta, astfel incat sa aveti parte de o experienta extraordinara si plina de satisfactii.

In plus, un escape game contribuie la dezvoltarea gandirii si abilitatilor sociale. In timpul sesiunii de joc jucatorul invata sa descifreze ghicitorile pentru a gasi raspunsurile corecte in limita de timp. Daca jucati in grup, acesta este cel mai bun moment pentru a invata sa construiti si sa lucrati in echipa.

Daca participati in cuplu sau cu familia, acesta este momentul potrivit sa va apropiati, sa va cunoasteti mai bine si sa dezvoltati un spirit competitiv. Este posibil sa rezervati bilete pentru sesiuni personalizate de jocuri de evadare. Puteti face acest lucru pentru o zi de nastere, o experienta de team-building corporativ sau ca un cadou pentru cineva.

Alegeti si voi sa participati la un escape game, este distractiv, un adevarat moment de relaxare pentru a descoperi investigatii. Sunteti izolat de lume timp de saizeci de minute si impartasiti groaza, fantezia, un univers magic sau realist. Avantajul unui escape game este ca este unic si inimitabil.

Sursa: https://oceanquestoc.org/pourquoi-participer-a-un-escape-game/

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns