O scurta istorie a jocului Mario Bros Deluxe

Super Mario Bros Deluxe a fost creat si publicat in anul 1985, de catre firma Nintendo pentru platforma Entertainment System Nintendo(NES). Acest joc a schimbat pentru totdeauna modul in care jocurile video au fost create.

Din topul jocurilor cu Mario, acest joc a fost intradevar cel mai jucat si cel mai vandut joc de catre compania Nintendo. Nivelele jocului sunt din ce in ce mai grele si pline de peripetii, intalnesti foarte multi dusmani si anume, broaste, nori care arunca cu arici, testoase care arunca cu ciocane, pesti zburatori, gandaci, etc. Scopul jocului este de a o salva pe printesa Peach care a fost furata de dragonul cel rau.

La finalul jocului pentru a o salva Mario este nevoit sa se lupte cu dragonul care pazea printesa in castel. Povestea acestui joc online a capturat inimile tuturor copiilor ba chiar si adultilor. Mario ca si caracter este un instalator italian indesat, imbracat cu o salopeta iar pe cap poarta o sapca. In acest joc, Mario este personajul principal iar scopul lui este de a omora toti inamicii iar in final de a salva printesa.

GD Star Rating
loading...
O scurta istorie a jocului Mario Bros Deluxe, 8.3 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns