Intalniri fete online sau offline. Care e cea mai buna metoda?

| Divertisment | noiembrie 15, 2018

Dating online, anunturi matrimoniale, intalniri fete online, speed dating, anunturi personale, retele sociale, intalniri prin prieteni si familie si cel mai traditional mod de a intalni un partener – intr-un club sau bar. Exista atat de multe optiuni disponibile pentru barbatii singuri care se datoreaza erei digitale, incat devine din ce in ce mai greu de ales. Si intr-un fel, chiar si cu toate aceste oportunitati in fata noastra, atat de multi barbati inca au probleme de conectare.

Deci? Este o metoda mai buna decat alta? Este dating-ul online mai bun decat cel offline? Este invers? Expertii par sa nu se puna de acord cu privire la acest subiect, iar motivul este surprinzator de simplu: nu exista o formula magica. Toate personalitatile noastre sunt diferite, iar toate obiectivele noastre de relationare sunt diferite, ceea ce inseamna ca trebuie sa avem strategii diferite atunci cand cautam intalniri fete, relatii sau chiar casatorie. Fiecare metoda are avantajele si dezavantajele ei – este vorba despre a gasi ceea ce functioneaza pentru dvs.

Intalniri fete online vs. intalniri traditionale

Un site cu anunturi matrimoniale nu este o noutate pentru nimeni. Desi formatul, regulile si eticheta au suferit numeroase transformari, obiectivul ramane acelasi – sa cunoastem femei care vor sa se casatoreasca, femei care vor o relatie, fete si femei singure in cautare de partener. Stim cu totii ca etapa de intalniri este inevitabila, deoarece nu exista alta cale prin care sa puteti construi o relatie. De aceea, oamenii se conecteaza pe aceste site-uri de matrimoniale si intalniri fete pentru a-si dubla sansele de a-si cunoaste jumatatea.

femei singureAstazi, internetul a devenit un mare avantaj pentru persoanele singure. Cu o varietate de site-uri de matrimoniale femei si aplicatii de dating, puteti gasi dragostea vietii dvs. sau cel putin un candidat pentru intalniri, fara a parasi casa. In timp ce dating-ul online era, in general, disponibil numai pentru cei care aveau acces la internet, astazi, practic oricine poate intra pe un site cu anunturi matrimoniale si intalniri pentru a cunoaste femei care vor o relatie sau casatorie.

Matrimoniale online sau intalniri traditionale – care ne ofera mai multe sanse de a gasi jumatatea

Trebuie sa recunoastem ca traim in doua lumi – cea reala si cea virtuala. Si avem tendinta de a fi versiuni mai bune ale noastre insine cand suntem in lumea online. Multi oameni se simt mai confortabil in a face lucruri si in a comunica cu alti oameni prin retele sociale si aplicatii de mesagerie care au devenit parte din viata noastra de zi cu zi. In acelasi timp, psihologii spun ca interactiunile din viata reala sunt mai benefice pentru sanatatea noastra mintala. Cu toate acestea, a cunoaste femei singure pe un site de matrimoniale este o optiune perfecta pentru persoanele emotive si timide. Unii oameni folosesc servicii de matrimoniale femei frumoase, fete singure, doar pentru distractie si intalniri casual. Altii au un scop clar in minte – sa inceapa o relatie.

Dating-ul online ofera o serie de modalitati de avea intalniri fete online inainte de a va cunoaste in persoana. O astfel de comunicare mediata de calculator, permite o interactiune sigura si convenabila fara a pierde timp pretios. Pentru oamenii ocupati, o astfel de comunicare online reprezinta o modalitate excelenta de a „testa” potentialii parteneri. De aceea, un site de matrimoniale este solutia perfecta pentru oamenii pentru care lipsa timpului este o problema.

In timp ce dating-ul online necesita o anumita perioada de interactiune online inainte de intalnire, modalitatea traditionala va permite sa experimentati primele interactiuni, va poate ajuta sa stabiliti daca doriti sa continuati sa vedeti aceasta persoana sau nu. Intalnirile fata in fata, va ajuta sa stabiliti instant daca exista o chimie intre dvs. si persoana cu care va intalniti, comparativ cu cazul in care interactionati cu ea printr-un ecran de computer.

Adesea, multe intalniri fete offline se bazeaza pe frecventarea de baruri si alte adunari publice sociale. Acest lucru poate fi dificil in mijlocul programelor noastre aglomerate atunci cand vietile noastre profesionale ne domina viata personala si uneori poate fi stanjenitor atunci cand incercam sa abordam un strain pentru o conversatie. Dating-ul online ofera acces la mai multe fete si femei frumoase decat viata de zi cu zi. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele interesate de parteneri de un anumit tip, orientare, stil de viata sau zona geografica.

Intotdeauna vor fi oameni pro si contra. Nu poate exista o optiune universala, deoarece oamenii sunt diferiti. Dupa cum puteti vedea, ambele tipuri de dating au avantajele si dezavantajele lor. Cea mai buna optiune este sa le combinati. Incepeti online pentru a cunoaste persoana potrivita si continuati offline pentru a va dezvolta relatia.

GD Star Rating
loading...

1,296 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive