Cele mai halucinante capricii ale unor vedete

| Divertisment | iulie 25, 2020

Se pare ca celebritatea le-a urcat la cap unor vedete. Unele dintre ele ne fac sa visam datorita vietii pe care o au, sigurantei fara pereche sau privilegiilor pe care le-au adus statutul de vedeta. Si totusi, unele dintre ele stiu cum sa ramana cu capul pe umeri, in timp ce altele o dau in bara rau de tot…

Kanye West. Este o vedeta celebra pentru pretentiile pe care le are in hotelurile de lux. In afara de elementele de decor precise, de genul prosoapelor de baie negre, si necesitati banale precum ata dentara cu menta, aceasta isi doreste sa aiba mereu 13 sticle de alcool la el in camera. Nici mai mult nici mai putin.

Madonna. Obsedata de igiena, Madonna doreste ca absolut toate capacele de toaleta pe care le va folosi sa fie toate noi. Absolut toate.

Lady Gaga. Aceasta isi doreste sa aiba un manechin cu o peruca roz la ea in cabina. In plus, are ceasca sa preferata si nu doreste sa bea decat doar din ea.

Jennifer Lopez. Aceasta are o preferinta ciudata pentru alb. Aceasta nu intra intr-o camera de hotel daca aceasta nu este alba de la pereti, la podea, lenjerie si perdele. Oare white is the new black ?

Mariah Carey este regina capriciilor inutile. Comandarea de trei tone de bomboane, o baie cu ciocolata cu lapte…cu totii am vrea sa facem asta. Nu? Dar asta nu este totul. Mai vrea un covor rosu in fata fiecarui hotel unde ajunge, pe cineva care sa ii arunce guma mestecata si robinete doar de aur.

Celine Dion, o bolnava imaginara. Pentru orice cantareata nu exista ceva pe lume mai grav decat o raceala. Si Celine stie asta. Aceasta nu intra decat in incaperile unde termometrul arata 23 de grade.

GD Star Rating
loading...

132 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive