Topul celor mai asteptate filme ale anului 2018

La fel ca in fiecare an, anul 2018 va fi unul plin de blockbustere. Insa, anul ce vine parca va fi unul si mai bogat in filme bune. Iata un top al celor mai asteptate filme ale anului 2018.

Pacific Rim Uprising. Continuarea filmului lui Guillermo del Torro va fi realizata de aceasta data de Steven S. DeKnight iar castingul va fi format din John Boyega si din Scott Eastwood, fiul lui Clint Eastwood.  Va aparea la cinematografe pe data de 7 martie 2018.

Insidious Chapter 4. Pentru a aduce putina culoare in cadrul acestui top am ales filmul Insidious, continuarea celebrei saga Insidious lansate de catre James Wan care ne face sa tremuram. Filmul va fi lansat la inceputul anului.

Fantastic Beasts 2. Fanii filmelor gen Harry Potter vor fi si ei super fericiti deoarece Fantastic Beasts, care s-a bucurat de un succes enorm va avea parte de o continuare. Centrat tot pe aventurile lui Norbert Dragonneau, filmul urmeaza sa fie lansat spre sfarsitul anului 2018.

Venom. Cum sa nu astepti cu nerabdare acest film ? Rolul principal va fi jucat de Tom Hardy si putem conta pe prezenta lui Carnage.  Speram ca acest film va fi in masura sa ii consoleze pe fanii dezamagiti de filmul Spider-Man 3 al lui Sam Raimi.

Aquaman. Ideal pentru fanii de filme cu super-eroi. De data aceasta vorbim despre un film din universul DC. 2018 va fi martorul lansarii primului film cu Aquaman solo. Imediat dupa lansarea filmului Justice League, acest film urmeaza sa apara pe marile ecrane.

Deadpool 2. De la super-eroi trecem la anti-eroi. 2018 va insemna si reintoarecerea lui Deadpool pe marile ecrane. Ryan Reynolds isi va relua rolul si i se va alatura Josh Brolin care il va interpreta pe Cable. Un film ce se anunta mult mai amuzant decat primul.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns