An Astrological Guide For Broken Hearts, un sezon 2 la fel de amuzant

La doar cateva luni de la primul sezon, sezonul al doilea al serialului An Astrological Guide For Broken Hearts este deja disponibil pe Netflix. Si, este la fel de amuzant si de cheesy la fel ca primul sezon.
Am lasat-o pe Alice dezamagita si deznadajduita in primul sezon al serialului. Povestea este reluata cu explicatiile oferite de Davide. Insa, astrele nu se aliniaza nici de aceasta data pentru tanara femeie. Este cam greu sa isi vada de viata cand isi vede fostul iubit zi de zi din cauza ca lucreaza in acelasi loc. Sa fie o delegatie profesionala la Paris va fi oare cheia fericirii pentru Alice si Davide?

Pentru cei care au devorat primul sezon, iata o noua salva de episoade: acest nou sezon nu va va dezamagi deloc. Reteta ramane aceeasi: distractie, amuzament si o doza buna de cheesy. Claudia Gusmano (Alice) este la fel de buna ca si in primul sezon, secundata de actori fideli precum Tio (Lorenzo Adomi) si Paola (Esther Elisha). Si, acest nou sezon se invarte in jurul personajelor Alice si David (Michele Rosiello), nici ceilalti actori nu sunt uitati. Tio, bineinteles, dar si Carlo (Alberto Paradossi) fostul iubit al lui Alice si problemele conjugale delirante cu viitoarea sa sotie Cristina (Lucrezia Bertini).

Creat de catre Bindu de Stoppani, acest al doilea sezo al serialului An Astrological GuideFor Broken Hearts, la fel ca si primul, este alcatuit din sase episoade, cu o durata de 30 de minute fiecare. Cu siguranta va fi pe placul amatorilor de romcom cheesy, este ideal pentru o seara de binge watching. Si deoarece cele 12 semne astrologice (care dau titlul fiecarui episode in parte) sunt epuizate, totul ne duce cu gandul ca serialul urmeaza sa se termine, nu va mai avea alte sezoane. Finalul pare in orice caz confirmat.

Vezi si:  De stiut in organizarea petrecerilor pentru copii

Sursa: http://www.cinereflex.com/guide-astrologique-des-coeurs-brises-une-saison-2-toujours-aussi-fun/

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns