Romanii in fruntea petrecaretilor in noaptea de revelion

România ocupa unul dintre locurile fruntase în lume în topul celor mai petrecarete tari în noaptea de revelion, potrivit unui studiu realizat de compania Jawbone. Pe podium se mai situeaza alte doua tari din estul Europei, Rusia si Ucraina. Desi majoritatea oamenilor aleg sa sarbatoreasca trecerea dintre ani, în unele tari, precum  SUA, exista si o buna parte a populatiei care la miezul noptii doarme.

revelionStudiul a fost realizat de o companie care vinde bratari ce monitorizeaza activitatea unei persoane si se bazeaza pe o medie  a orei la care merg la culcare locuitorii din diferite tari ale lumii în noaptea dintre ani. Studiul arata ca, în medie, românii merg la culcare în noaptea de revelion la ora 3.55, fiind astfel cei mai petrecareti din lume. Totodata, studiul companiei mai arata ca, la miezul noptii, 6,8% din populatia României se afla în toiul petrecerii. În clasament, românii sunt urmati de rusi, care petrec, în medie, pâna în jurul orei 3.36. Ei sunt urmati de ucraineni, care de revelion se distreaza, în medie, pâna la ora 3.26. La polul opus se regasesc australienii si americanii. Astfel, americanii merg la culcare în jurul orei 12.55. Multi dintre ei însa nici nu prea au obiceiul de a sarbatori trecerea dintre ani, 30% dormind deja la miezul noptii. Cei mai putin petrecareti sunt australienii. Desi sunt primii care intra în noul an, sunt si primii care merg la culcare, de obicei, în jurul orei 12.53.

Pe orase, rusii conduc detasat. Potrivit celor de la Jawbone, orase ca Moscova si Sankt-Petersburg se afla în topul clasamentului. Datele celor de la Jawbone arata ca ora de culcare a locuitorilor din Moscova este 3.43, în timp ce oamenii din Sankt-Petersburg au tendinta de a sta treji pâna la 3.35.

GD Star Rating
loading...
Romanii in fruntea petrecaretilor in noaptea de revelion, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns