Buretele pentru aranjamente florale

Pentru a va decora casa cu flori sau pentru a realiza aranjamente florale pentru evenimente, trebuie sa cunoasteti anumite secrete ale reusitei buchetului. Oricum, avantajele de a face singuri buchetele sunt ca alegem florile care ne plac si ca economisim importante sume de bani.

Materialele care asigura reusita aranjamentului floral pot fi gasite in orice magazin de specialitate. Pe langa asta, puteti gasi si carti despre cum sa faceti buchete deosebite, dar puteti apela si la cursuri, pentru a afla micile secrete despre formare si despre ingrijire.

Un prim mare lucru pe care trebuie sa il aveti la indemana este un burete special pentru flori. Acesta ajuta la mentinerea unitatii aranjamentului, deoarece tulpinile florilor sunt introduse in acest burete, si, de asemenea, ajuta la hidratarea lor, deoarece absoarbe foarte bine apa.

Pentru a putea modela buretele in forma dorita, mai ales pentru a incapea intr-o vaza, folositi un cutit pentru a il sculpta. In functie de motivul pentru care folositi buretele, puteti alege unul special pentru apa (pastreaza florile proaspete mai mult timp) sau unul pe baza de material dur (pentru aranjamente).

Desigur, este posibil sa trebuiasca sa fixati aranjamentul intr-un anume loc, activitate pentru care trebuie sa folositi banda adeziva impermeabila, disponibila in mai multe culori. Puteti fixa aranjamentul floral pe sticla, lemn, plastic, ceramica sau metal.

In cazul in care folositi flori mari sau faceti aranjamente impresionante, puteti folosi un adeziv special, pentru a lipi florile de burete. Nu este toxic pentru flori si le tine unde trebuie.

Pentru aranjamentele de nunta, cum ar fi cocarde, flori de pus in piept sau coronite, indreptati-va spre benzi adezive puternice, dar flexibile. Acestea devin lipicioase prin intinderea lor si reprezinta cea mai buna si cea mai ascunsa varianta de fixare.

Vezi si:  Tendinte decor 2023- cateva idei pentru a transforma decorul casei

Nuntile si botezurile trebuie sa aiba si lumanari decorate cu flori. Astfel, in aceste cazuri, este bine sa folositi un burete de apa pentru flori pe care sa il fixati cu ajutorul unui lipici special, impermeabil pentru ca florile sa ramana in locul dorit. Retineti si faptul ca, inainte de a lipi buretele de lumanare, acesta trebuie sa fie perfect uscat, aranjamentul realizandu-se ulterior.

Oricare ar fi situatia si aranjamentul pe care doriti sa il realizati, exista numeroase variante si secrete care asigura reusita unui buchet de flori. Cel mai important lucru este, totusi, sa folositi flori proaspete si de calitate, iar cel mai potrivit loc unde le veti gasi este un depozit de flori.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns