Ghidul cumparatorului – carucioarele pentru bebelusi

Venirea pe lume a unui nou membru al familiei presupune numeroase pregatiri care adesea lasa viitori parinti coplesiti si confuzi. Este de asemenea un efort financiar adesea peste puterile fericitului cuplu astfel, desi ajutorul prietenilor si al familiei este bine venit, exista câteva obiecte dintr-un magazin de cumpararea carora este recomandat sa se ocupe chiar parintii, poate primul pe lista fiind caruciorul pentru bebelusi.

De ce este important modelul ales de carucioare bebe?

De ce este caruciorul mai important decât patutul spre exemplu? Nu se poate spune cã este în mod necesar mai important, dar alegerea caruciorului afecteazã mult mai multe aspecte precum mobilitatea parintilor în perioada imediat urmatoare dupã nasterea micutilor, modul în care acestia sunt protejati si posibilitatea de transport pe diverse suprafete si tipuri de teren. Din acest motiv, caruciorul pentru bebe trebuie sã fie perfect adaptat stilului de viaþa al parintilor.

Spre exemplu dacã parintii intentioneaza sa limiteze iesirile cu bebelusul pe o razã de cativa kilometri în jurul casei, atunci aproape orice model de carucioare bebe este potrivit, însã dacã acestia se bucura de jogging, plimbari prin parc sau iesiri in natura, caruciorul trebuie ales in consecinta.

Care este cel mai bun loc pentru a cumpãra un cãrucior bebelusi?

In general toate cele necesare pentru micuti pot fi cumparate din acelasi loc, respectiv un magazin pentru copii, fizic sau online. în ultimul timp acest segment de Piaya este în plinã dezvoltare, în mod special in mediul online, iar diversitatea înseamnã cã parintii pot face alegeri mai bune si mai corect informate.

Vezi si:  Cateva sfaturi pentru a face cumparaturi reusite pe Internet

Avantajul clar al unui magazin pentru copii online pentru cumpararea caruciorului sau a altor obiecte precum patutul, covorul copii, etc este pretul. Magazinele online practica preturi de obicei mult mai avantajoase si oferã mult mai des reduceri substantiale. Problema principala a acestui tip de comert este imposibilitatea de a vedea si a testa modelul, desi mai toate magazinele de acest tip oferã optiunea de returnare a produsului.

Pentru parintii care îsi doresc sa mearga „la sigur” atunci când cumpãra modelul de carucioare bebe perfect pentru stilul de viaþa si obiceiurile familiei, se poate opta pentru o strategie inteligenta.

Pasul 1: Gasirea caruciorului dorit, în funcþie de specificatiile si detaliile fiecarui produs in parte, printr-o cautare pe internet. Acest pas nu trebuie grãbit, se recomanda compararea modelelor similare inclusiv in ceea ce privesc accesoriile, posibilitatea de schimbare a rotilor si alte detalii de interes.

Pasul 2: Identificarea magazinelor de copii fizice care detin modelul dorit. în principal, majoritatea magazinelor online sau fizice pun la dispoziþie aproximativ aceiasi varietate de produse.

Pasul 3: Vizitarea magazinului fizic pentru testarea modelului de carucioare bebe ales. Caruciorul expus poate fi observat mai bine pentru cã parintii sa poata determina dacã este exact ceea ce le trebuie.

Pasul 4: Reintorsi la calculator, parintii pot fi sigur cã fac alegerea corecta sau in caz contrar pot repeta pasii 1-3 pana gasesc modelul preferat. Se face o comparatie de preþ pentru a gãsi un magazin online copii cu produsul pe stoc la pretul cel mai avantajos.

Pasul 5: Se cumpãra modelul de cãrucior bebe dorit doar dupã ce cumparatorul s-a asigurat ca magazinul are o politica de returnare a produsului în cazul în care apar probleme sau se observa defecte.

Vezi si:  Cumparaturi inteligente de sarbatori: Evitarea recenziilor false si anunturilor complicate

 

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns