Cum sa iti cumperi haine fara sa cheltuiesti prea multi bani

Cum sa iti cumperi haine fara sa cheltuiesti prea multi bani

In sezonul reducerilor cumperi de fiecare data mai mult decat ar trebui? Nu are sens sa iti o multime de fuste sau de bluze pe care nu le vei purta niciodata. Cel mai bine este sa accesezi linkul http://blackfriday.onlines.ro/reduceri.html pentru a descoperi exact cand sunt reduceri si pentru ca sa iti poti face o lista cu ce ai nevoie.

   Descopera modurile prin care poti cumpara mai cumpatat

Daca nu ai buget de cumparaturi nu mai intra in mall

Ca sa poti face economie de bani si de timp cel mai bine este sa eviti mall-urile. Oricat de mult ti-ai dori un produs este mai bine sa te gandesti de cateva ori. Chiar daca vezi ca unele produse au discount-uri foarte mari, de peste 70%  tot nu este recomandat sa le cumperi. Poate ca banii pe care ii ai trebuie sa ii cheltui altfel de aceea este bine sa eviti mall-urile atunci cand scad preturile si nu ai foarte multi bani.

Tine la tine o lista cu ce trebuie sa iti cumperi

Daca vrei sa nu mai cheltui in nestire cel mai bine este sa iti faci o lista cu tot ce ai nevoie. Daca spre exemplu doresti sa iti cumperi mai multe perechi de blugi atunci pe acestia trebuie sa te axezi. Cumpara-ti cat mai multe astfel incat sa ai destul de multe perechi.

Pleaca la cumparaturi cu mai putini bani

Daca nu vrei sa cazi prada tentatiilor cel mai bine este sa pleci la cumparaturi cu mai putini bani. Asa iti vei lua doar ce iti este util si mai ramai si cu bani. Riscul de a cheltui tot ce ai dispare. Vei vedea ca in momentul in care vei ajunge acasa vei realiza ca este cea mai buna decizie.

Ia o prietena cu tine la cumparaturi

Este bine sa mergi insotita de o prietena la cumparaturi. Aceasta va stii sa iti ofere cele mai bune sfaturi si sa iti spuna daca iti sta bine cu un anumit produs sau daca nu.  Ea te va impiedica sa iti cumperi lucruri doar de dragul de a avea cat mai multe.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns