De ce sa cumperi Vivo Apex in 2020?

 

Vivo a prezentat de curand Apex 2020, un concept phone cu o camera frontala ascunsa sub ecran si un design exceptional.

De cand constructorii de smartphone-uri au luat decizia de a adopta desginul borderless, acestia nu au incetat sa isi imagineze noi solutii pentru amplasarea camerei frontale. Solutia clasica era bretonul popularizat de iPhone X. Insa unele modele sunt echipate cu mecanisme culisante sau pop-up pentru a ascunde camera frontala.

Insa exista constructori care lucreaza in egala masura la crearea unei camere frontale invizibile. Ideea este sa plaseze aceasta camera sub ecran si sa faca partea ecranului care ascunde senzorul transparent pentru a se putea face poze. Marcile chinezesti Xiaomi si Oppo au demonstrat deja o serie de progrese in dezvoltarea acestei tehnologii. Si, aceasta saptamana, Vivo a dezvaluit noul sau concept phone, Apex 2020, al carei principale particularitati este camera frontala ascunsa sub ecran.

In mod vizibil este vorba despre o serie de noutati cu care constructorul isi dorea sa vina in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona. Insa cum salonul a fost anulat din cauza epidemiei cu coronavirus, Vivo a trebuit sa reprogrameze lansarea noului sau telefon.

Pentru a putea ascunde camera frontala de 16mpx sub ecran, Vivo a declarat faptul ca foloseste o noua dispozitie a pixelilor si circuitelor pentru a multiplica transmisia luminoasa a partii ecranului care ascunde camera. Pe langa asta, interfetele optice si flash-urile sunt reduse cu ajutorul unor algoritmi.

Insa, aceasta camera invizibila nu este singura noutata cu care vine Vivo Apex 2020. O serie de elemente de design fac din acest concept phone un smartphone exceptional. Ecranul este de 6,45 inchi este curbat la 120 de grade ceea ce face marginile aproape invizivile. Pentru a incarca telefonul Vivo mizeaza pe o tehnologie de incarcare fara fir de 60W.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns