Hainute copii din lana merinos

| Cumparaturi | noiembrie 16, 2015

De ce lana merinos?

Cu siguranta ai auzit de lana merinos. Cu siguranta ai auzit ca este laudata dar poate nu stii ce anume o face recomandata pentru haine, in special pentru hainute copii. Iti prezentam aici cateva din principalele motive care o fac atat de indragita.

Spre deosebire de lana de la mioarele noastre, lana merinos nu irita pielea. Poate fi purtata in contact direct cu pielea fara sa jeneze, deoarece este moale si usoara. Din aceasta cauza este recomandata drept strat protector pe timp de iarna, mai ales pentru copii si bebelusi.

Izoleaza foarte bine, dar lasa pielea sa respire. Hainele din lana merinos pot fi purtate atat iarna, cat si vara. Vara elibereaza caldura corpului, pentru a preveni supraincalzirea, iar iarna, datorita texturii naturale izoleaza prin inmagazinarea caldurii in „pungi” de aer.

Lana merinos elimina in mod natural bacteriile si mirosul si nu necesita spalare la fel de des ca celelalte materiale. Urmand instructiunile de pe etichete, poate fi spalata inclusiv la masina, fara riscuri ca se vor micsora sau scamosa. De cele mai multe ori, mai ales in cazul hainutelor pentru copii, doar o simpla aerisire peste noapte le va improspata destul pentru a putea fi purtate.

Fibrele lanei merinos sunt foarte fine si elastice, iar hainele isi vor pastra forma initiala chiar si dupa ani buni de imbracari si spalari. Datorita acestei proprietati hainele din lana merinos pot fi folosite la mai multe generatii de copii.

Avand in vedere ca iarna deja ne bate la usa, in calitate de parinti trebuie sa ne orientam catre cumpararea de hainute care sa fie destul de usoare, pentru a le permite copiilor sa se miste confortabil, dar care sa fie destul de groase pentru a-i proteja de frig. Lana merinos ramane o alternativa naturala excelenta care merita luata in considerare.

GD Star Rating
loading...
Hainute copii din lana merinos, 10.0 out of 10 based on 1 rating

1,726 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive