Iata de ce vara este cel mai potrivit anotimp pentru a-ti vinde casa

Nu stii care este cel mai potrivit moment pentru a-ti pune casa la vanzare? Descopera de ce vara este cel mai potrivit moment pentru a face acest lucru.

Designul exterior. Una din cele mai potrivite modalitati de a creste valoarea casei tale este sa ii sporesti designul exterior, atractia cu alte cuvinte. Orice casa este mai atragatoare cu copacii verzi din fata ei sau cu gradinita plina cu flori nu-i asa? Cateva aranjamente pasagere iti vor face casa mai atragatoare si mai interesanta in ochii cumparatorului.

Te poti concentra asupra vanzarii. Vara este cel mai popular sezon, majoritatea persoanelor isi iau concediu. Ceea ce inseamna ca vei avea mai mult timp la dispozitie pentru a te ocupa de vanzarea casei, pentru a pune anunturi online, sa discuti cu potentialii cumparatori si sa negociezi ofertele.

Vei avea mai multi timp sa te concentrezi asupra renovarii casei. Poti profita de zilele lungi de vara pentru a te ocupa de renovarea casei inainte de a o pune la vanzare. Acoperisul casei tale are nevoie de reparatii? Bucataria ta necesita schimbarea gresiei si faiantei? Sau de un strat nou de zugraveala? Vara este cel mai potrivit moment pentru a face toate aceste schimbari.

Vara oamenii ies mai des afara. Odata cu instalarea zilelor calde de vara mai multe persoane ies afara la plimbare in explorarea imprejurimilor. Anuntul tau cu « De Vanzare » va atrage cu siguranta multe priviri.

Vara piata imobiliarelor explodeaza. Vara, se vand cu 30-40% mai multe locuinte decat in restul anotimpurilor. Asta deoarece oamenii au mai mult timp liber la dispozitie pentru a-si cauta o locuinta si isi doresc sa se mute inainte de inceperea anului scolar. Acest lucru se traduce prin mai multe vizite din partea potentialilor cumparatori si mai multe oferte.

GD Star Rating
loading...
Iata de ce vara este cel mai potrivit anotimp pentru a-ti vinde casa, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns